MAJA NIKOLIĆ SMUVALA BOGATOG GRKA: On joj poklonio SKUPOCENI POKLON, pa počeli da se MAZE I LJUBE!

Autor:

Zabava

28.08.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Nikolić nije mogla da odoli ovog bogatom Grku!

MAJA NIKOLIĆ SMUVALA BOGATOG GRKA: On joj poklonio SKUPOCENI POKLON, pa počeli da se MAZE I LJUBE!

Foto: Instagram.com

Maja Nikolić i novi dečko

Pevačica Maja Nikolić već godinama krije kao zmija noge njen ljubavni život, nakon što se opekla, jer je javno prikazivala svoje momke i izabranike. Međutim, izgleda da je njeno srce osvojio jedan Grk, kom se ona u potpunosti predala. 

Maja je na Instagram profilu objavila snimak, kako se mazi i razmenjuje nežnosti sa misterioznim Grkom, koji se zove Đorđo i vlasnik je jedne radnje sa skupocenim budnama, koje je očigledno poklonio lepoj pevačici. 

 

Komentari su se nizali jedan za drugim, ali pevačica za sada nije ozvaničila ljubavnu romansu sa ovim vlasnikom. 

Podsetimo, na Tviteru se pojavio isečak Majine pesme, sa tekstom da je ona svojevremeno bila ludo zaljubljena u Bulića, nakon čega se oglasila za Republiku. Nakon što se odazvala našem pozivu, Maja je odmah u startu na naše pitanje o Buliću, prekinula svaku priču, ističući da ne želi da komentariše više ljude koje skoro tri decenije nije videla, ali je istakla da ga i dalje voli kao prijatelja. 

Foto: ATAImages

Maja Nikolić i Aca Bulić

 

- Istina je da je pesma posvećena Aci Bulići, ali ga ja zaista nisam videla 25 godina, tako da ne bih ništa komentarisala o tome. Iskreno, ja njega i dalje cenim i poštujem, jer je on pre svega jedan gospodin i ostao je šmeker, želim mu sve najlepše u životu i u novom braku, zato i ne želim da bilo šta drugo komentarišem. Nismo se dugo videli, ali eto, to je i danas jedan od velikih hitova koji se slušaju svuda - izjavila je Maja za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading