SA JOKIĆEM NE PRIČA NIKO U DENVERU: Čelnik kluba otkrio šta se dešavalo tokom leta

Autor:

Sport

03.10.2023

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko se sa Nikolom nije čuo, a ovo je i razlog.

SA JOKIĆEM NE PRIČA NIKO U DENVERU: Čelnik kluba otkrio šta se dešavalo tokom leta

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Majamija

Nikola Jokić doneo je Denveru istorijsku titulu u NBA ligi, a onda se munjevito spakovao i došao u Srbiju. Od tada je prošlo celo leto, a srpski centar je kod kuće i puni baterije za novu sezonu.

On nije igrao ni na Svetskom prvenstvu za Srbiju, ali jednako šokantan je podatak da se Džoker nije čuo ni sa kim iz kluba celo leto! Da sa Nikolom niko nije pričao otkrio je predsednik Denvera Džoš Krenke na okupljanju tima na početku priprema, kojem se Srbin pojavio, što je bio prvi kontakt sa klubom od osvajanj titule.

Foto: instagram.misko4raznatovic

Džoš Krenke u Somboru

- Juče smo razmenili poruke prvi put posle nekoliko meseci. Zamislite samo koliki teret je Jokić nosio u ovih nekoliko prethodnih sezona. I cela ekipa je nosila, svakako, ali on posebno. Sve vreme je igrao najbolju košarku na svetu. Dobio je dve MVP nagrade u nizu, trebalo je i treću, barem po meni, ali teret koji to nosi, i fizički i psihički, a naročito u njegovom slučaju kada je na duži vremenski period bio bez Džamala Mareja i Majkla Portera juniora, težina tog zadatka je bila nestvarna. Čuo sam baš trenera Melouna na radiju kako je rekao nešto slično, pa smo ga, na neki način, ostavili na miru - rekao je Krenke, koji je čak bio u Srbiji kada su Jokiću doneli MVP nagradu.

Međutim, čelnik Nagetsa nije propustio priliku da još nahvali Jokića. Pritom mu nije zasmetalo ništa od svega neobičnog što je Nikola radio tokom ovog leta iako je mogao da se povredi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- Bilo je divno, kao što sam njemu poslao u jednoj jučerašnjoj poruci, videti ga. Šta god da je ono radio, skakao unazad sa gumenog čamca u reku, igrao po koncertima sa društvom, uživao u životu. Jer, na najvećoj sceni koju košarka ima, red je da svet sazna kakva je ličnost Nikola Jokić. A ja mislim da je on neverovatno posebna osoba. I, za njega je taj odlazak iz košarke da bi bio sa porodicom, prijateljima, to ponovno spajanje sa onim što on u svojoj suštini jeste, čist dobitak, baš kao što je i za Nagetse, ali i za košarku u celini. Jer, vraća nam se svež - dodao je Kroenke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading