MIŠKO SE OGLASIO! Jokić iznenada NAPUSTIO Srbiju! Evo i zbog čega!

Autor:

Sport

01.10.2023

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji svetski košarkaš zasluženi odmor provodio je u rodnom Somboru.

MIŠKO SE OGLASIO! Jokić iznenada NAPUSTIO Srbiju! Evo i zbog čega!

Foto: printscreen/Twitter/misko4raznatovic

Zvanično najbolji košarkaš prošlosezonskog NBA finala, između Denvera i Majamija, Nikola Jokić, posle odmora od naporne sezone u rodnom Somboru i Srbiji, napustio je Srbiju!

Završen je odmor za prvu zvezdu Nagetsa, koji se vraća u Sjedinjene Američke Države i redove šampiona najjače lige na svetu. 

"Džoker" je nekoliko meseci unazad zasluženo "punio baterije" u Srbiji, odmarajući se u svom zavičaju, a tom prilikom je imao dovoljno vremena da se posveti porodici, kao i onome što najviše voli, konjima i konjičkim trkama.

 

 

Upravo zbog toga je Jokić propustio reprezentativno okupljanje, odlučivši da se što više odmori za novu sezonu, na čemu su mu mnogi zamerili, ali se mnogi navijači u Srbiji nadaju da će ga ipak gledati u nacionalnom timu na Olimpijskim igrama sledeće godine u Parizu.

Budući da je došlo vreme za povratak u Kolorado, Nikolinu fotografiju sa aerodroma je objavio njegov menadžer Miško Ražnatović uz komentar:

- Vreme je za povratak u Ameriku, u susret novim radnim pobedama. NBA sezona je iza ugla - napisao je Ražnatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading