DONČIĆ SE VRATIO U MADRID: Slovenac zakazao sastanak sa Realom

Autor:

Sport

08.10.2023

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa njim u paketu ide i Dante Egzum, bivši igrač Partizana, koji ne pamti po dobrom susret sa "kraljevićima".

DONČIĆ SE VRATIO U MADRID: Slovenac zakazao sastanak sa Realom

Foto: Tanjug

Luka Dončić se vraća kući, ali ne u Sloveniju već u Madrid. Naime, košarkaš Dalasa predvodiće svoj tim koji će u utorak (20.45) odigrati prijateljsku utakmicu protiv prvaka Evrope Reala u Madridu.

Ekspedicija Dalasa je već stigla u glavni grad Španije, a Luka Dončić je odmah izazvao veliko intetresovanje kao prva zvezda ekipe i kao bivši igrač Reala. Interesantno, sa Slovencem je u Madrid, kao košarkaš Maveriksa, stigao i Dante Egzum. Nekadašnji as Partizana se tako vraća na mesto koje ne pamti po dobrom jer je povređen u tuči koja je izbila u finišu drugog meča prošlogodišnjeg plej-ofa Evrolige.

 

 

Inače, Dalasu ovo neće biti prvi kontrolni meč van SAD. Maveriksi su sinoć odigrali drugi uzastopni meč sa Minesotom u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i drugi put je doživeo poraz, ovoga puta rezultatom 104:96. Rid i Tauns su sa po 14 poena predvodili Vulvse do pobede, 13 je upisao Edvards, a 10 poena Miler. U ekipi Dalasa Hardi je bio najefikasniji sa 22 poena, a Luka Dončić ga je pratio sa 18 poena, šest asistencija i pet skokova. Egzum je za nepunih 20 minuta u igri upisao po pet poena i asistencija, uz dva skoka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading