NEMA KRAJA MALERIMA: Ključan košarkaš se ponovo povredio

Autor:

Sport

20.09.2023

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo mesec dana posle oporavka od povrede u Beogradu, igrač mora na novu pauzu od tri nedelje.

NEMA KRAJA MALERIMA: Ključan košarkaš se ponovo povredio

Foto: Starsport

Samo mesec dana nakon što se oporavio od prethodne povrede košarkaš Real Madrida Gabrijel Dek se ponovo povredio. Argentinski igrač je zadobio povredu zadnje lože u utakmici protiv Barselone u polufinalu Superkupa Španije, a sada je otkriven i stepen povrede. Kako prenose španski mediji, očekuje se da će odsustvovati sa terena najmanje tri nedelje.

Podsetimo, Dek je propustio završnicu prošle sezone zbog povrede ligamenata. Tada se povredio u u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige na gostovanju Partizanu u beogradskoj Areni kada se Zek Ledej bacio ka lopti i pao na Dekovu nogu nakon čega je ovaj izašao sa terena. Zbog te povrede Argentinac nije igrao u majstorici u Madridu, ali ni na fajnal-foru u Kaunasu.

Foto: Starsport

Dek se povredio i u beogradskoj Areni

Inače, da nije bilo Deka na fajnal-for Evrolige prošle godine verovatno bi otišao Partizan. Podsetimo, izabranici Željka Obradovića slavili su u prve dve utakmice u Madridu, a pred kraj druge izbila je tuča posle koje su crno-belima suspendovani glavni igrači, Matijas Lesor na jednu, a Kevin Panter na dve utakmice. S druge strane, Dek, koji je raspirio tuču posle početnog koškanja Serhija Ljulja i Kevina Pantera, je dobio jedan meč suspenzije, a Jabusele pet. Zato je Argentinac mogao da zaigra u četvrtom meču i tu se povredio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading