PANTER RAZGALIO GROBARE: Bićemo NAJBOLJI! SVI se SPREMAJU da POBEDE Partizan!

Autor:

Sport

03.09.2023

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten crno-belih jasan.

PANTER RAZGALIO GROBARE: Bićemo NAJBOLJI! SVI se SPREMAJU da POBEDE Partizan!

Foto: Starsport

Kevin Panter

Kevin Panter puca od optimizma pred prodstojeću sezonu u Admiral Bet ABA i Evroligi.

Košarkaši Partizana nalaze se na Kopaoniku gde se spremaju za predstojeće izazove, a svoje viđenje svega do sada učinjenog dao je fenomenalni bek koji započinje treću sezonu u redovima "parnog valjka".

- Imao sam tri nedelje odmora kada nisam trenirao. Iskoristio sam to vreme da se vidim sa nekim ljudima koje ne mogu da vidim tokom sezone, ali generalno nemam previše vremena za odmaranje. Ubrzo sam krenuo sa individualnim pripremama - rekao je Panter pa nastavio o svojim saigračima.

-Tim izgleda dobro, doduše tek smo nekoliko dana ovde, ali ima nas koji smo tu već tri godine i poznajemo sistem. To pomaže novim igračima da sve shvate brzo. Ne moramo stalno da prekidamo trening kako bismo objašnjavali šta treba da se radi. Sećam se prve godine.. uh... nije bilo lako. Sada pred treću sezonu znaš šta trener želi i očekuje od tebe. Zato mislim da sve lepo funkcioniše - kaže Kevin, a dotakao se i novajlija.

- Istina da imamo iskustvo, video sam igrače koji su mnogo porasli, napredovali, od Smajlija, Balše, Jam koji više nije sa nama. Shvatamo koliko je teško, šta je sve potrebno da bi se pobeđivalo. Treba videti kako će se novi igrači prilagoditi. Ako budu spremni da se prilagode, biće njima lakše i bolje. Zavisi samo od Frenka i Pi Džeja.. videćemo. Sve je na njima. Teško je to videti na treningu, jer trening je jedno, utakmica nešto drugo - rekao je kapiten Partizana.

Ambicije Partizana su još veće negom prethodne sezone.

- Naše ambicije su visoke od prvog dana kada smo se okupili. Ne zaboravljam šta su ljudi govorili kada sam došao prve godine, to me motiviše... svestan sam da ćemo imati metu na leđima jer svi znaju kakva smo ekipa sada. Timovi se sada sa posebnom pažnjom pripremaju za nas, ali to nije bitno, neće vam to pomoći, svi se spremaju -zaključio je Kevin Panter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (1)

Loading
VALJAK I PRAVI NAVIJACI

24.09.2023 20:36

Nemamo PRAVOG PLEJA I CENTRA ! ZATO GUBIMO finise ! PANIKA !