PARTIZAN DOBIJA PRVOG CENTRA: Igrao PROTIV Kleja Tompsona, SPREMAN je za IZAZOVE!

Autor:

Sport

14.08.2023

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produktivno leto

PARTIZAN DOBIJA PRVOG CENTRA: Igrao PROTIV Kleja Tompsona, SPREMAN je za IZAZOVE!

Foto: Starsport

Najveći problem u KK Partizan je trenutno pozicija centra. Nakon što je Matijas Lesor prešao u Panatinaikos, čelnici crno-belih vredno rade na tome da mu nađu adekvatnu zamenu.

Možda nije potrebno da traže dalje od svog dvorišta, jer u vidu Balše Koprivice imaju zalog za budućnost, ali sudeći po tome kako se pripremao za novu sezonu i trenutno rešenje.

Veći deo leta Balša je proveo u SAD gde je igrao košarku protiv NBA igrača, a i radio individualno na svojoj igri kako bi što spremnije dočekao izazove koji su pred njim.

Jedan od igrača protiv kojih je igrao je i Klej Tompson, a deleći teren sa jednim od najboljih šutera u istoriji moga je da pokupi mnogo "caka" koje će mu značiti.

- Igrao sam dosta pet na pet, da se vratim u formu koju sam izgubio, tačnije više je to bilo do osećaja na terenu. Da se osećam komforno. Baš to sam dobio ovim treninzima. Odigrao sam dosta utakmica sa NBA igračima, a to je nešto što ne bih mogao u Srbiji. Pre svega mislim na utakmice koje se igraju pet na pet - rekao je Koprivica.

 

@snikpe_grobar

Balša Koprivica vredno radi i sprema se za novu sezonu! ♬ original sound - Snikpe

 

Koprivica je prošle sezone imao par pehova. Nesrećno je polomio ruku protiv Panatinaikosa u sitaciji koje se desi jednom u milion slučajeva, a taman kada je tu povredu zalečio, došla je mononukleoza koja ga je dodatno odvojila od terena.

Uprkos svemu, dobio je Koprivica poverenje od Željka Obradovića i novi ugovor. To znači da se na njega ozbiljno računa. Možda ovo bude njegova sezona proboja, za Partizan bi svakako mnogo značilo, kao i za reprezentaciju Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
Max90

14.08.2023 19:40

Dovedi te inostranog centra ne rizikujte jebote

Doktor

14.08.2023 20:08

Ti clanci koje vi pisete su dovoljni, da se sa sigurnoscu moze reci:Imate ozbiljan problem!