POTRES U PARTIZANU: Sve je GOTOVO, crno-beli doveli VELIKU ZVEZDU!

Autor:

Sport

12.08.2023

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti za fanove "parnog valjka".

POTRES U PARTIZANU: Sve je GOTOVO, crno-beli doveli VELIKU ZVEZDU!

Foto: Starsport

Pi Džej Dozijer, dugogodišnji NBA košarkaš, završio je sve sa Partizanom i uskoro će postati treće pojačanje crno-belih za narednu sezonu, prenosi italijanski novinar Mateo Andreani.

Kako navodi dobro obavešteni izvor, Amerikanac će, nakon Mateuša Ponitke i Ognjena Jaramaza, postati treći novi član "parnog valjka" u narednoj sezoni, a Andreani takođe navodi da Partizan i dalje traži igrače na pozicijama "četiri" i "pet".

Velike promene je šampion AdmiralBet ABA lige pretrpeo ovog leta, a klub je napustilo nekoliko nosilaca igre, pre svega Dante Egzum, a zatim i Matijas Lesor, Janis Papapetru i Jam Madar. Ipak, crno-beli polako sklapaju kockice za sledeću sezonu, a nema sumnje da će Dozijer biti veliko pojačanje.

Dozijer je studirao na koledžu Južna Karolina, a u NBA ligu je stigao 2017. godine, kada je nastupao za Oklahomu. Igrao je potom i za Boston, Denver i Sakramento, a naši navijači ga svakako najbolje pamte iz perioda kada je igrao za Nagetse. Sezonu karijere je imao 2020/21, kada je beležio vrlo respektabilnih 7,7 poena po meču u najjačoj ligi sveta.

Nema sumnje, Željko Obradović i njegov stručni štab će znati da na pravi način iskoriste kvalitete Amerikanca, koji će se u Partizanu oprobati i na mestu plejmejkera, gde će pokušati da ponovi igre Dantea Egzuma iz prethodne sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
VALJAK

12.08.2023 14:24

TREBA NAM JOS JEDAN SKORER SLICAN PANTERU !