UKRAJINCI PONOVO NAPALI KRIMSKI MOST: Čule su se eksplozije, Rusi oborili dve rakete SAOBRAĆAJ OBUSTAVLJEN (VIDEO)

Autor:

Svet

12.08.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snage PVO oborile su dve ukrajinske rakete u oblasti Kerčkog moreuza, rekao je šef Krima Sergej Aksjonov na svom Telegram kanalu .

UKRAJINCI PONOVO NAPALI KRIMSKI MOST: Čule su se eksplozije, Rusi oborili dve rakete SAOBRAĆAJ OBUSTAVLJEN (VIDEO)

Foto: Printscreeen Telegram Nexta live

 

Krimski most nije oštećen“, napisao je on.

Na snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama vidi se gust oblak dima, kako se čini, blizu Krimskog mosta ili na samom mostu.

 

Specijalne službe postavile dimnu zavesu na Krimski most, saobraćaj će biti obnovljen u bliskoj budućnosti, saopštile su vlasti.

Podsetimo, u jutrošnjem saopštenju ruskog ministarstva odbrane navodi se da su ruske snage osujetile pokušaj Ukrajine da napadne Krim.

"Ruske snage su noćas osujetile pokušaj kijevskog režima da izvede teroristički napad na poluostrvo Krim sa 20 bespilotnih letelica. Sprečeni teroristički napad nije izazvao žrtve ili materijalnu štetu", navodi se u saopštenju, preneo je bio TASS.

Ruska vojska je saopštila je da je Ukrajina pokušala danas da pogodi Krimski most protivvazdušnom vođenom raketom S-200. Ministarstvo odbrane Rusije je pojasnilo da su snage PVO blagovremeno otkrile i presrele u vazduhu ukrajinsku raketu i da nije bilo žrtava niti pričinjene materijalne štete, preneo je Interfaks. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading