RANJENIKE OSTAVILI CEO DAN BEZ HRANE, NA UŽARENOJ PISTI: Pojavio se snimak koji je razbesneo Ruse OVAKO SE TRETIRAJU ŽIVOTINJE (VIDEO)

Autor:

Svet

12.08.2023

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na mreži se pojavio snimak koji je navodno snimila ruska vojska na teritoriji vojnog aerodroma u Rostovskoj oblasti. Na snimku se vojska požalila da je zbog napada dronom na Moskvu njihov let odložen, a ranjenici, uključujući i one koji su vezani za krevet, ostavljeni da čekaju na pisti.

RANJENIKE OSTAVILI CEO DAN BEZ HRANE, NA UŽARENOJ PISTI: Pojavio se snimak koji je razbesneo Ruse OVAKO SE TRETIRAJU ŽIVOTINJE (VIDEO)

Foto: Printscreen Telegram t.me/mobilizationnews

 

 

 „Dovedeni smo ovde u devet ujutro. U Moskvi su zabranjeni letovi jer je tamo bio napad dronom. Pa, sve bi bilo u redu, sve razumemo. Pa dovezite autobuse, natovarite borce, koliko je ovde ranjenih. Ceo dan pod užarenim suncem. Let će biti u 20 časova. Bez hrane, voda je tek doneta, to je životinjski odnos. Mi smo na nogama, u redu, ali oni koji leže pate“, kaže vojnik na snimku.

Iz snimka nije jasno da li je vojska na kraju uspela da ode u Moskvu. Kada je snimak snimljen, takođe nije navedeno, piše portal Meduza.

Od kraja jula 2023. godine, Moskvu i Podmoskovlje redovno napadaju dronovi. Poslednji put se to dogodilo 11. avgusta ujutru. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading