ZORANNAH SE U BAZENU DOHVATILA SA DEČKOM: Pojavio se privatni snimak iz telefona, influenserka se ZANELA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.09.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama izašao je snimak popularne jutjuberke i njenog dečka sa letovanja!

ZORANNAH SE U BAZENU DOHVATILA SA DEČKOM: Pojavio se privatni snimak iz telefona, influenserka se ZANELA! (VIDEO)

Foto: www.instagram.com/zorannah

Zorannah

Naša najpoznatija jutjuberka i influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, preselila se u Holandiju, sa novim izabranikom, golmanom Elojom Rumom, sa kojim trenutno živi i planira budućnost, a on iza sebe već ima jedan brak.

Zorana je izabrala njihov novi stan, a kako je i sama govorila u svom videu na jutjub kanalu, golman joj ispunjava sve želje i na mnoge joj je načine dokazao ljubav.

Republika

Foto: www.instagram.com/zorannah

Zorannah sa dečkom

Njih dvoje trenutno uživaju na letovanju, a oboje vrlo rado dele svoje lepe trenutke sa odmora sa svojim brojnim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Iako je popularna influenserka neko ko se uvek trudio da svoj privatni život, a pogotovo ljubavne veze sakrije od očiju javnosti i zadrži trenutke samo za sebe, sa fudbalerom je to drugačije, pa skoro svakog dana podeli neki romantičan trenutak sa njim, a takođe ga pokazuje i u svakom svom vlogu na platformi Youtube, otkako je javno otkrila da su zajedno.

Zorana je danas podelila snimak iz bazena na kojem njih dvoje razmenjuju strastvene poljupce i grle se u vodi, a uz to je dodala i jako emotivnu pesmu, koja je upotpunila prizor koji je podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading