OVE DLAKE SU VANZEMALJSKE: Zoranu terorišu na mrežama, javnost zgrožena njenim DUPLIM OBRVAMA!

Autor:

Zabava

07.09.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Influenserka ponovo na meti žestokih komentara.

OVE DLAKE SU VANZEMALJSKE: Zoranu terorišu na mrežama, javnost zgrožena njenim DUPLIM OBRVAMA!

Foto: Youtube.com/zorannah

Influenserka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah, redovna je tema komentarisanja na društvenim mrežama, a iz dana u dan iznenađuje nekim novim potezom. 

Republika

Foto: ATA Images/Milan Maričić

Zorana Jovanović Zorannah

Ona je snimila novi video u kojem je pokazala kako izgleda njena svakodnevna rutina, dok boravi u Holandiji, ali zbognjenih obrva koje su izbileu prvi plan niko nije obraćao pažnju na to što izgovara i radi. Njoj su se obrve račvale na dva dela i dlake su se razdvojile od tetovaža.

- Šta joj se sa obrvama? Ona ima dva para obrva iznad jednog oka! Ne bih da vređam, ali zna se ko ima takve obrve! Ove dlake kao da su vanzemljaske! Devojko, ličiš na vanzemaljca! Kao Soraja onomad, fuj! - samo su neki od komentara.

Podsećamo, Zorana je nedavno otkrila da su joj komentari sa društvene mreže Tviter, povodom njene nove veze, teško pale i da se par puta zapitala da li je pogrešila što je svog partnera pokazala javno.

- Ovaj posao mi je doneo sve i uzeo mi je mnogo, a pre svega privatnost. Ali neke stvari uvek moraju da trpe i to je cena ovog života. Kod mene je uvek bilo ono: "Jao, s kim je sada?" To je uvek nekako bila glavna tema, koja je počela da me umara. Konkretno, i u ovom slučaju. Upoznate nekoga, još ni vi ne znate šta je to i u kom će pravcu da ide, a neko je već iskopao da ste vi na istoj lokaciji po tome što pratite tu osobu. I onda se, naravno, stvara pritisak. Mislim da ljudi koji to rade i kopaju ne shvataju šta rade. U smislu: "To je jedan bezazlen tvit, imam pravo da pišem šta hoću, ona je javna ličnost." Ali s obzirom na to da sve što su tviteraši napisali bukne u svim novinama, onda naravno krenu poruke na obe strane. Pokušaji da neko uništi nešto što još realno nije ni počelo. A na sve to osećate pritisak u smislu: "Sad ako ovo ne uspe, eto, još jedna stvar koja je izašla u novinama, a nije tačna ili nije uspela" - pričala je popularna influenserka.

Republika

Foto: www.instagram.com/zorannah

Zorannah sa dečkom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading