NIKOLA JOKIĆ MENJA SPORT: Ne, nisu u pitanju konji i jahanje

Autor:

Sport

06.10.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar zamenio košarkašku loptu drugom koju mnogi Srbi nikad nisu videli.

NIKOLA JOKIĆ MENJA SPORT: Ne, nisu u pitanju konji i jahanje

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Nikoli Jokiću je dosadila košarka! Srpski centar je otišao u Ameriku i priprema se za početak nove sezone u NBA ligi, ali očigledno želi da se oproba i u drugim sportovima. Pritom ne govorimo o jahanju konja i onome čemu se posvetio celo leto i što mu je dečačka ljubav.

Naprotiv, Džoker je uzeo u ruke loptu koju mnogi Srbi nikada nisu videli uživo, a kamo li je držali. U pitanju je jajasta lopta pa su navijači u SAD odmah shvatili da je Jokić rešio da se oproba u američkom fudbalu, a ko zna možda se oproba i u NFL ligi. Naime, Jokić je uslikan na jednom od treninga Denvera, a  na fotografiji koja je osvanula na zvaničnom Tviteru Nagetsa u rukama drži loptu za američki fudbal.

 

 

Da bi se Nikola možda dobro snašao i u NFL smatraju mnogi navijači u komentarima. Oni podsećaju da je Jokić poznat po preciznoj ruci i maestralnim dodavanjima, od kojih su neka preko celog terena, dakle u maniru kvoterbekova američkog fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading