OPLJAČKAN NIKOLA JOKIĆ: Košarkaš se veoma potresao zbog onog što se desilo u Americi

Autor:

Sport

20.09.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To je prevara veka, rekao je košarkaški as.

OPLJAČKAN NIKOLA JOKIĆ: Košarkaš se veoma potresao zbog onog što se desilo u Americi

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Nikola Jokić je oplačkan. To smatra hrvatski košarkaš Krunoslav Simon koji je naveo da je Srbi i treći put u nizu trebalo da bude izabran za najkorisnijeg igrača NBA lige, odnosno da dobije MVP priznanje. Komentarišući dešavanja u Americi, košarkaš Cedevite Junior nije birao reči.

Republika

Foto: Starsport

Krunoslav Simon

 

- To što Jokić nije imenovan za MVP je kompletna besmislica. To je prevara, pljačka veka. Ova situacija meni izgleda smešno. Ovaj momak je kompletno izdominirao ligom, ali na kraju dana nagrada je otišla Džoelu Embidu. Mislim da je Jokić uradio previše za NBA. Prvo sam video vesti i rekao sam sebi "Okej, ja od sada prestajem da pratim NBA. Kao što moćete videti na osonovu njegovog performansa u plej-ofu, Jokić se veoma zabrinuo kada je čuo da ja neću pratiti NBA" - rekao je Simon.

Podsetimo, Nikola Jokić je odveo Denver do istorijske titule u NBA ligi dominirajući na parketima tokom lgaškog dela, a posebno u plej-ofu i velikom finalu protiv Majamija. Međutim, Amerikancima je bilo nepojmljivo da Srbin uđe u istoriju kao trostruki uzastopni osvajač MVP priznanja. Interesantno, upravo se Džoker najmanje potresao zbog sevga, već je došao kući Sombor da se odmori i da gleda trke svojih konja. Nije čak igrao ni za Srbiju na Mundobasketu na kojem je osvojeno srebro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading