CRVENO-BELI FUNKCIONIŠU KAO ŠVAJCARSKI SAT: Situacija koja vam je zasigurno promakla - evo šta radi Nejpir dok kapiten Lazić šutira za tri poena! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.10.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestvarna scena viđena je u "Štark Areni" tokom susreta regionalnog takmičenja.

CRVENO-BELI FUNKCIONIŠU KAO ŠVAJCARSKI SAT: Situacija koja vam je zasigurno promakla - evo šta radi Nejpir dok kapiten Lazić šutira za tri poena! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet nastavljaju sa sjajnim partijama u sezoni koja je nedavno startovala. Nakon pobede u Laktašima i premijernog trijumfa nad francuskim Asvelom, puleni trenera Duška Ivanovića u drugoj rundi Admiral Bet ABA lige ubedljivo su slavili u duelu protiv ljubljanske Cedevita Olimpije.

Izuzev početnih minuta u kojima je viđena rastrzana igra srpskog košarkaškog šampiona, u ostatku meča momci u crveno-beloj sportskoj opremi "plesali" su terenom i pokazali igru koja može da zadovolji i najprobirljivije košarkaške sladokusce.

Ono što svakako može da raduje sve u redovima kluba sa Malog Kalemegdana, pored ostvarenih trijumfa, jeste i dobra atmosfera koja očigledo vlada među igračima, ali i poverenje koje imaju jedni u druge iako su zajedno na okupu ne baš dugi vremenski period.

Potvrda navedenog viđena je polovinom treće deonice susreta u "Štar Areni". Crveno-beli su imali ogromnih +31. Napad domaćeg sastava vodio je Šabaz Nejpir koji je probio prvu liniju odbrane Ljubljančana, a zatim je usledila lucidna asistencija "u korner" za Branka Lazića.

I dok se dugogodišnji kapiten crveno-belih spremao za šut, plej Crvenew zvezde Meridianbet je već podigao ruke, proslavljajući novi precizni pogodak za tri poena.

 

 

Važno je napomenuti da su puleni trenera Duška Ivanovića susret protiv Cedevita Olimpje okočali sa šutem za tri poena 14/35 što iznosi sjajnih 40% uspešnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading