MLADIĆ I DVA MALOLETNIKA SILOVALI BOLESNU DEVOJČICU! Oglasili se iz Višeg suda u Vranju: Određen im je pritvor!

Autor:

Hronika

09.10.2023

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlediću i maloletnicima je određen pritvor do 30 dana nakon što su uhapšeni zbog sumnje da su obljubili devojčicu koja je bolesna.

MLADIĆ I DVA MALOLETNIKA SILOVALI BOLESNU DEVOJČICU! Oglasili se iz Višeg suda u Vranju: Određen im je pritvor!

Foto: Shutterstock

Ilustracija

Viši sud u Vranju odredio je pritvor do 30 dana M.S. i još dvojici maloletnika pod sumnjom da su krajem septembra obljubili nemoćnu devojčicu, potvrđeno je u ovoj ustanovi za Telegraf.rs.

Njima se na teret stavlja da su u mestu nadomak Surdulice obljubili maloletnicu koja je imala psihičkih problema.

Nakon ove informacije kontaktirali smo Viši sud u Vranju koji je dao sledeće saopštenje:

- Rešenjem sudije za prethodni postupak Višeg suda u Vranju od 08.10.2023. godine po predlogu Višeg javnog tužilaštva u Vranju, prema osumnjičenom M.S. određen je pritvor na osnovu čl.2011. st.1. tač.2. ZKP, zbog krivičnog dela obljuba nad nemoćnim licem iz čl.179. st.2. u vezi st.1.Krivičnog zakonika, u trajanju do 30 dana.

Takođe, rešenjem sudije za maloletnike Višeg suda u Vranju od 07.10.2023. godine, po predlogu Višeg javnog tužilaštva u Vranju, prema dva maloletna lica određen je pritvor iz pritvorskih razloga propisanih odredbom čl.211. st.1. tač.2. ZKP u vezi čl.67. Zakona o maloletnim učiniocima krivičnih dela i krivičnopravnoj zaštiti malletnih lica, zbog osvovane sumnje da su izvršili krivično delo obljuba nad nemoćnim licem iz čl.179. st.2. u vezi st.1. Krivičnog zakonika, u trajanju do mesec dana" kažu iz Višeg suda u Vranju, piše Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading