DEVOJČICA ISPRIČALA RODITELJIMA DA JE STRIC ZLOSTAVLJA: Detalji hapšenja pedofila iz Ražnja

Autor: Republika

Hronika

13.09.2023

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navela je da se to dešavalo kod Lazara, ali i u njenoj porodičnoj kući

DEVOJČICA ISPRIČALA RODITELJIMA DA JE STRIC ZLOSTAVLJA: Detalji hapšenja pedofila iz Ražnja

Foto: shutterstock

Manijak

Policija iz Niša uhapsila je Lazara S. (23) iz sela Lipovac kod Ražnja zbog sumnje da je dve godine seksualno zlostavljao ćerku (9) svog rođenog brata.

Prema nezvaničnim saznanjima, on se tereti da je u svojoj i u kući svog brata po intimnim delovima tela dodirivao i ljubio devojčicu.

Kako je naveo izvor iz istrage, jezivo seksualno zlostavljanje je otkriveno nakon što je devojčica ispričala ocu i majci šta joj radi stric.

- Ona je roditeljima rekla da ju je osumnjičeni pipkao po intimnim delovima i ljubio od njene sedme godine. Navela je da se to dešavalo kod Lazara, ali i u njenoj porodičnoj kući. On bi je napao kada su joj roditelji na poslu ili kada bi joj baka otišla u komšiluk. Šokirani roditelji napastvovane devojčice su odmah sve prijavili policiji, koja je ubrzo uhapsila pedofila. Dete je poslato kod lekara, koji je utvrdio da ima povrede po genitalijama, ali da to nije zbog seksualnog odnosa - rekao je on.

Po nalogu Višeg tužilaštva u Nišu, osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. Nakon toga će, uz krivičnu prijavu za obljubu, biti priveden na saslušanje u tužilaštvo. Za ovo krivično delo zakonom je propisana kazna zatvora od pet do 12 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading