POLICAJAC NA GRANICI ĐERDAP POKUŠAO DA SILUJE DEVOJKU IZ RUMUNIJE: Stravičan zločin na srpskom graničnom prelazu!

Autor: Republika, S.STEPANOVIĆ

Hronika

12.09.2023

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Negotinu je policajcu Lj. B. odredilo pritvor do 48 sati zbog sumnje da je počinio krivično delo pokušaj silovanja

POLICAJAC NA GRANICI ĐERDAP POKUŠAO DA SILUJE DEVOJKU IZ RUMUNIJE: Stravičan zločin na srpskom graničnom prelazu!

Foto: Shutestock

Policijski službenik službe granične policije Kladovo Lj.B. uhapšen je zbog pokušaja silovanja na graničnom prelazu Đerdap.

Kako saznajemo, do stravičnog zločina došlo je 25. jula nakon pasoške kontrole četvoro rumunskih državljana, dva muškarca i dve devojke, kada je od koleginice zatražio da u njegovu kancelariju dovede A.N., koju je već pregledala sa njenim sunarodnicima.

- Čim je njegova koleginica izašla iz njegove kancelarije on je zgrabio devojku za ruke i pokušavao da je skine i siluje. Ona se branila i vikala, pa je tada odustao od svog napada i dozvolio joj da izađe iz njegove kancelarije - navodi izvor blizak slučaju za Republiku.

Više javno tužilaštvo u Negotinu je policajcu Lj. B. odredilo pritvor do 48 sati zbog sumnje da je počinio krivično delo pokušaj silovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading