ĆERKA NE SME NA ULICU OD TRAUMA I IDE KOD PSIHOLOGA: Otac krvnički pretučene Anastasije otkrio stravične detalje o siledžiji iz Paraćina

Autor: Republika, S. STEPANOVIĆ

Hronika

11.09.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako kažu svedoci na policijskom saslušanju, dok joj je prilazio pitao ju je "Šta snimaš?" i razbio joj telefon

ĆERKA NE SME NA ULICU OD TRAUMA I IDE KOD PSIHOLOGA: Otac krvnički pretučene Anastasije otkrio stravične detalje o siledžiji iz Paraćina

Foto: Privatna arhiva

Otac Anastasije Aleksić (21), koja je 19. avgusta krvnički pretučena u Paraćinu iz čista mira, kaže za naš portal da nesrećna devojka ima velike traume i da ide na terapije kod psihologa, a da se taj nasilnik i dalje nalazi na slobodi, kao i da je krivična prijava protiv njega u policiji sačinjena tek juče.

Goran Aleksić kaže da se njegova ćerka još uvek nije oporavila od svirepog napada, kako fizički, tako ni psihički.

- Polomljena joj je jagodična kost, vilica razvaljena, oba oka zatvorena.... Četiri dana je bila u bolnici, a kada smo došli kući u Austriju iz Paraćina, išli smo na novo snimanje vilice i doktori su rekli da se kost nije vratila na mesto za jedan milimetar i da treba opet da se operiše. Međutim, ona se plaši jer je već previše intervencija imala, a to će da je boli, i rekla je da neće. Ali zato idemo kod psihologa jer se mentalno nije oporavila. Ipak su to ogromne traume - objašnjava Aleksić za Republiku.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Anastasija Aleksić

Kobne večeri u Paraćinu Anastasija je bila u gradskom kafiću sa dve drugarice, a kada je napolju pokušala da pozove taksi prišao joj je O.S., koji se u blizini tukao sa drugim momkom i iz čista mira joj naneo teške povrede. 

Međutim, kako kažu svedoci na policijskom saslušanju, dok joj je prilazio pitao ju je "Šta snimaš?" i razbio joj telefon, pa se pretpostavlja da joj je naudio misleći da ga je snimala kako se tuče.

Anastasija živi u Austriji sa porodicom, a sredinom avgusta došla je na odmor kod bake i deke u Paraćin. 

Njen otac kaže da je mladić O.S. još uvek na slobodi, a da je krivična prijava protiv njega tek danas stigla u nadležno tužilaštvo, nakon njegovog gostovanja sa ćerkom na televiziji Pink, u "Novom jutru sa Jovanom".

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

- Advokat mi je jutros javio da je policija tek danas uspela da sačini krivičnu prijavu i pošalje je u tužilaštvo. Verujem da je to zbog našeg pojavljivanja na televiziji. Umesto da je to odmah urađeno 19. avgusta, kada se i desilo. On je nakon napada uhapšen, ali odmah i pušten. Čuli smo da ima više krivičnih dela iza sebe u vezi sa nasiljem i ubadanjem nožem, ali ništa od toga nije došlo do suda, kao da ima neke debele veze. Ćerka se u Austriji školuje za negovatelja dece sa posebnim potrebama, a kako će sada da pazi na njih kada je sva skrhana i boji se da normalno šeta ulicom, jer se nikada ne zna gde je novi nasilnik - zaključuje Aleksić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Beli Beograd

28.10.2023 11:56

Pisite samo gde se nalazi taj mangup,gde je poslat da sluzi kaznicu. Bice nam veoma drago da ga ugostimo kao dobri ljudi u zatvoru. Pamtice dozivotno kako se dize ruka na zensko