POGLED MONSTRUMA KOJI SE IŽIVLJAVAO NAD DEVOJČICOM LEDI KRV U ŽILAMA! Silovao je, pa je UBIO: Komšije otkrile DETALJE - ''svi su je voleli, sem roditelja''

Autor:

Svet

06.10.2023

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije su joj sa vremena na vreme pomagale da se okupa, obuče i nahrani, i kažu da nije išla u školu.

POGLED MONSTRUMA KOJI SE IŽIVLJAVAO NAD DEVOJČICOM LEDI KRV U ŽILAMA! Silovao je, pa je UBIO: Komšije otkrile DETALJE - ''svi su je voleli, sem roditelja''

Foto: SHAWNEE COUNTY DEPARTMENT OF CORRECTIONS

Petogodišnja devojčica iz Kanzasa silovana je i ubijena u kampu za beskućnike u šumi, nakon što ju je majka izbacila iz kuće, piše Njuzvik.

Zoi Feliks pronađena je u ponedeljak na benzinskoj pumpi sa povredama opasnim po život, saopštila je policijska uprava grada Topika. Prevezena je u bolnicu, gde je preminula.

Mikel V. Čeri, 25, uhapšen je u utorak i optužen za ubistvo i silovanje devojčice mlađe od 14 godina, izvestila je lokalna novinska agencija VBIV.

Njemu je određena kaucija od dva miliona dolara.

Komšije kažu da je osumnjičeni u jednom trenutku živeo sa Zoi i njenim ocem i sestrom. Oni takođe tvrde da ih je majka deteta sve izbacila na ulicu pre dve nedelje, nateravši ih da žive u kampu udaljenom oko kilometar od kuće.

Zoi je imala turbulentan život kod kuće, prema rečima komšija, koji su često viđali devojčicu kako trči okolo bez nadzora, prenosi Kurir.

Komšije su joj sa vremena na vreme pomagale da se okupa, obuče i nahrani, i kažu da nije išla u školu.

- Zoi nije zaslužila da bude u toj šumi - rekla je komšinica Šeron Vilijams.

Komšinica Šanika Bredli rekla je da bi Zoi često dolazila do njene kuće da nešto pojede dok luta komšilukom.

- Uvek je pitala da li može da ostane. Kada je dete tako uporno, obično se nešto dešava kod kuće - rekla je Bredlijeva o devojčici.

Komšije kažu da su podnele brojne prijave socijalnim službama, navodeći da su uslovi u kući u kojoj je Zoi živela bili užasni - nije bilo tekuće vode, i kuća je bila puna fekalija.

Ali nikada ništa nije urađeno, rekli su.

- Uvek je bila prljava, nije imala hrane osim ako je neki od nas nisu nahranili, ali oni to očigledno nisu shvatili ozbiljno.

Zoine komšije bile su slomljene kada su saznali da je ubijena.

- Svi su voleli Zoi, osim njenih roditelja - rekao je komšije.

Prema sudskim dokumentima, Zoina majka priznala je krivicu u martu za nanošenje teških povreda smrtonosnim oružjem svom detetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading