VESNA I ĐOLE ĐOGANI IZBEGLI SLAVLJE LUNE I MARKA: Otkriveno zašto su otkazali u poslednjem trenutku!

Autor:

Zabava

06.10.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da odnosi članova porodice Đogani ne funkcionišu u najboljem redu.

VESNA I ĐOLE ĐOGANI IZBEGLI SLAVLJE LUNE I MARKA: Otkriveno zašto su otkazali u poslednjem trenutku!

Foto: pink.rs/printscreen, ST/Nemanja Pančić

Pevačica i pobednica druge sezone rijalitija "Zadruga", Luna Đogani, porodila se u sredu i na svet donela devojčicu Lanu. Ovo je bio predivan povod da se cela porodica spoji, pa je Marko Miljković organizovao okupljanje u jednom restoranu.

Republika

Foto: D. Kadić/N. Pančić/TANJUG

Luna Đogani, Marko Miljković

Na slavlju su Anabela Atijas, članovi porodice Đogani, Lunina kuma i mnogi prijatelji. Kako je svima poznato da su odnosi u porodici Đogani zategnuti, Vesna i Đole su otkrili da li su dobili pozivnicu za slavlje koje je Marko organizovao. 

Vesna je ispričala da je od Marka dobila poziv koji je bio od srca, ali da su procenili da nije trenutak da se svi okupe. 

- Marko nas je od srca pozvao, mi smo imali snimanje, ali smo posle toga procenili da možda ne bi bilo pametno da se u takvom momentu svi okupljamo zajedno. Bila je tetka, bio je i Gagi sa devojkom. Oni su se fenomenalno proveli, Đole i ja ćemo nekom drugom prilikom otići i ispoštovati sve one običaje kada je prinova u pitanju. Jedva čekamo da ih vidimo - priznala je Vesna, pa otkrila šta je Luni najteže palo tokom porođaja.

- Čula sam od tetke da je sve u najboljem redu, jedino joj je krivo što nije mogla da jede pre operacije i sad ovo posle, to joj je najteže palo. Ona se dobro oseća, to je najvažnije. Mi ćemo da se veselimo, slavimo i da se družimo nekom drugom prilikom - završila je Vesna za Alo.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Vesna i Đole Đogani

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading