KAKO LI ĆE LUNA REAGOVATI? Otkriveno u kakvom su zapravo odnosu Anabela i Marko, snimak sve dokazuje (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

05.10.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj snimak govori više od hiljadu reči, sve isplivalo na videlo!

Pevačica i pobednica druge sezone rijalitija "Zadruga", Luna Đogani, porodila se u sredu i na svet donela devojčicu Lanu. Ovo je bio predivan povod da se cela porodica spoji, pa je Marko Miljković organizovao okupljanje u jednom restoranu.

Na slavlje je došla cela rodbina, pa su tu bili i Lunini roditelji, majka Anabela Atijas i otac Gagi Đogani. Inače, dugo se spekulisalo o tome u kakvim su odnosima zapravo Anabela i Marko, s obzirom da još od perioda boravka u rijalitiju među njima vlada netrpeljivost. Anabela čak nije bila ni prisutna na slavlju povodom rođenja njihove prve ćerke Mije, a situacija se sada drastično promenila.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Anabela i Marko

Naime, Lunina majka je bila veoma vesela celo veče, čuvala je Luninu i Markovu ćerkicu, a u jednom trenutku prišla je muzici, zajedno sa unukom i zaigrala u blizini Marka. Anabela i Marko su čak imali i interakciju u momentu, a njihov pogled odaje da je konačno sve u redu.

Luna je, inače, većinu slavlja bila sa njima na video pozivu, pa su je njih dvoje zajedno i pozvali i pustili joj pesmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading