OTKRIVENO STANJE MILANA STANKOVIĆA: Nakon što je završio na manastirskoj klinici, ovo mu je LEK ZA DUŠU (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

05.10.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako se oporavlja nekadašnja "Zvezda Granda"!

OTKRIVENO STANJE MILANA STANKOVIĆA: Nakon što je završio na manastirskoj klinici, ovo mu je LEK ZA DUŠU (FOTO)

Foto: wikimedia.org/Pudelek (Marcin Szala), ATA Images

Pevač Milan Stanković već neko vreme boravi u manastiru Hilandar na grčkom poluostrvu Sveta Gora, gde se potpuno posvetio duhovnom životu.

Iako su mnogi mislili da je zbog svega digao ruke od duhovnog života i crkve, istina je potpuno drugačija. Kako su mediji pisali, Milan ne samo da se nije razočarao što ovog leta nije postao iskušenik u manastiru Podmaine, već je od pre nekoliko nedelja postao i student teologije na čuvenoj crkvenoj akademiji Atonijada na Svetoj Gori, gde se trenutno nalazi.

On je nedavno objavio na društvenoj mreži Instagram fotografiju na kojoj se vidi kako prima infuziju. Nije poznato zašto mu je bila potrebna medicinska pomoć, ali sada je objavio video i pokazao kako se oporavlja, uz spokoj Hilandara.

Republika

Foto: instagram.com/milanstankovic

Milan Stanković instagram

Podsećanja radi, Stanković je trebalo da obuče mantiju i da se zamonaši, ali je odbijen, a onda je nakon toga isplivao njegov snimak sa jedne svadbe na kojoj se latio mikrofona i zapevao. Njegovo pojavljivanje je izazvalo opšti delirijum kod svatova. Pevač je uzeo mikrofon u ruke posle višegodišnje pauze, a boravak u manastiru nije uticao na njegov glas, pa je tako prema rečima upućenih sa lica mesta, raspametio sve izvođenjem nekoliko pesama, među kojima je i pesma Zdravka Čolića “Mjerkam te, mjerkam”, kojom je atmosferu doveo do vrhunca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
haha

05.10.2023 14:05

hahha student!