MARJANOVIĆ CELU NOĆ LUMPOVAO: Do zore slavio izlazak na slobodu!

Autor:

Hronika

05.10.2023

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović je po puštanju iz pritvora slavio celu noć.

MARJANOVIĆ CELU NOĆ LUMPOVAO: Do zore slavio izlazak na slobodu!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zoran Marjanović

Zoran Marjanović, prvostepeno je osuđen na 40 godina kazne zatvora za ubistvo supruge Jelene Marjanović, na nasipu u Borči u aprilu 2016. godine, a preksinoć je napravio proslavu kako bi obeležio izlazak na slobodu i rođendan devojke Zorice Zoke Mitrović.

Kako se navodi, on je do zore slavio u krugu porodice i najbližih prijatelja, i nada se poništenju prvostepene presuda, kao i da će u ponovoljenom postupku biti oslobođen svih optužbi, prenosi Informer.

- To nije odluka koja mene iznenađuje, ali jeste odluka koja pokazuje snagu i ispravnost agrumenata uprkos svim spoticanjima na koje smo u procesu nailazili. Čekamo rešenje, o rešenju Apelacinog suda o ukidanju u odnosu na to ćemo postupati - rekao je za Republiku Marjanovićev advokat Stefan Jokić.

Republika

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Stefan Jokić, advokat Zorana Marjanovića

Advokat Toma Fila osvrnuo se na slučaj Marjanovića.

- Ne znam da li je Zoran ubio ženu ili ne, govorim samo na osnovu dokaza i onoga što sam ja saznao. Tvrdim da je uviđaj loše urađen, a bez jakih dokaza nema osuđujuće presude. Verujem da će mu se ponovo suditi, ali pred novim sudskim većem... Presuda je napisana na 700 strana, predmet je obiman i bilo je evidentno je da će se tu pojaviti niz kontradiktornosti. Advokati su predložili nove svedoke i sve je to znak da će biti novog suđenja - rekao je on.

Nikola Dumnić, advokat i jedan od zastupnika Zorana Marjanovića, rekao je da eventualna odluka Apelacionog suda o ponavljanju postupka za njega ne bi bila iznenađujuća.

- U tom slučaju, biće drugo veće i doneće se nova odluka o njegovoj krivici - rekao je Dumnić za TV Pink, i dodao:

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nikola Dumnić, advokat Zorana Marjanovića

- Meni je nemoguce da, ukoliko je Zoran učinilac, ne postoji nijedan dokaz protiv njega. Veštaci su se izjasnili da je nemoguće da on, ako je izvršio delo, na sebi nema Jelenine krvi. Meni je sada neverovatno da smo došli u fazu da posle sedam i po godina od zločina razgovaramo o njemu kao krivcu.

Dumnić se osvrnuo i na izjave pojedinih stručnjaka da je pre sedam i po godina istraga traljavo urađena.

- Dokazi i tragovi sa lica mesta odmah su obrađeni, a oni ne ukazuju na to da je Marjanović počinio ovo delo. Mi smo se kao odbrana uvek pozivali na konkretne argumente i nismo se bunili protiv iznošenja druge strane. Međutim, veliki je problem atmosfera koja je kreirana protiv Zorana Marjanovića - rekao je Dumnić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Nena

05.10.2023 09:22

Zena monstruozno ubijena a On lumpuje od prvog Dana.To je poraz za Tuzilastvo.Nadam se da ima Boga da ce platiti cijenu.Ovaj klosar je unistio zivot onoj jadnoj Zeni.Nadam se i molim Bogu da nikada nema srece i dusevnog Mira.