ZORAN VEĆ BIO NA GROBU JELENE MARJANOVIĆ? Ostavljena korpa cveća budi sumnju, ali... (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša reporterska ekipa je pokušala da proveri da li je Zoran Marjanović već bio na Jeleninom grobu, a evo šta smo saznali.

ZORAN VEĆ BIO NA GROBU JELENE MARJANOVIĆ? Ostavljena korpa cveća budi sumnju, ali... (FOTO/VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zoran Marjanović, grob Jelene Marjanović

Zoran Marjanović juče je pušten iz Centralnog zatvora u kojem je bio u pritvoru nakon nepravosnažne presude na 40 godina zbog ubistva svoje supruge pevačice Jelene Marjanović.

Ubistvo pevačice Jelene Marjanović još uvek je pod velom misterije, a nakon brojnih izjava njenog supruga da se nada da će pravda na kraju pobediti, juče je napustio zidine Centralnog zatvora.

Marjanović je ranije na dan njenog ubistva dolazio svake godine na groblje Zbeg u Borči, kako bi održao pomen, a samo dan nakon njegovog izlaska na slobodu, danas u prepodnevnim časovima, nismo zatekli nikoga.

Uprkos tome, ono što je privuklo pažnju jeste sveže bogato cveće koje je položeno na Jeleninom grobu. Tu je velika korpa puna svežih cvetova, ali i u saksiji na spomeniku se nalazi cveće nedavno tu ostavljeno.

Naša reporterska ekipa je pokušala da proveri da li je Zoran Marjanović već bio na Jeleninom grobu, ali smo samo saznali da juče u prepodnevnim časovima nije niko dolazio od Marjanovica.

Jedna od radnica cvećarske radnje na groblju je zgranuto pitala da li je moguće da je Zoran pušten, a čovek pored nje je rekao samo: "Daleko mu lepa kuća, nikoga od njih nismo videli".

Podsetimo, Jelena je nestala 2. aprila 2016. godine oko 15 sati dok je trčala nasipom u borčanskom naselju Crvenka. Kako je tada izjavio njen suprug Zoran, ona je na nasip otišla sa njim i sa ćerkom. Nakon trčanja, trebalo je da ode prvo kući, a zatim da poseti bolesnu majku Zoricu, koja je, takođe, živela u Borči. Umesto svega toga, sutradan, 3. aprila u kanalu nedaleko od nasipa pronađeno je njeno unakaženo telo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading