"JANA ZNA SVE! Rođak Jelene Marjanović otkriva da je devojčica ista MAMA, a evo kako je živela bez roditelja sve ovo vreme!

Autor:

Hronika

03.10.2023

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedam godina je prošlo od tragičnog događaja koji je šokirao Srbiju.

"JANA ZNA SVE! Rođak Jelene Marjanović otkriva da je devojčica ista MAMA, a evo kako je živela bez roditelja sve ovo vreme!

Foto: Srpski telegraf

Jana Marjanović

Ubistvo pevačice Jelene Marjanović, ostavilo je dubok trag u sećanjima mnogih. Dok se sudski proces odvijao, javnost je sa strepnjom iščekivala pravdu. Danas, sa prvostepenom presudom iza nas i Apelacionim sudom koji je ukinuo pritvor Zoranu Marjanoviću, pitanja i nagađanja i dalje ostaju. Međutim, dok se mnogi fokusiraju na sudsku borbu, jedna posebna osoba ostaje u središtu svega - njihova ćerkica Jana.

Jana je sada dvanaestogodišnju devojčica, koja je odrastala bez roditelja, dok se sudbina njenog oca i dalje čeka.

"Jana je sada velika devojčica. Ima 12 godina. Ista je Jeca. Nedostaju joj roditelji. Samo ona zna kako joj je..." - rekao je rođak porodice Marjanović za "Blic" uoči sedme godišnjice od ubistva pevačice Jelene Marjanović (devojačko Krsmanović).

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zoran Marjanović nakon izlaska iz zatvora

 

Nakon mnogo godina čekanja, svi su s nestrpljenjem očekivali da vide kakva će biti sudbina Zorana Marjanovića i hoće li Apelacioni sud doneti pravosnažnu presudu za ubistvo njegove supruge.

"Prošlo je mnogo godina. Više ništa ne znamo i ne znamo u šta da verujemo. Čekamo da sud donese odluku. Sud ipak najbolje zna" - rekao je tadašnji sagovornik.

Naglasio je da je glavna briga usmerena prema Jeleninoj i Zoranovoj ćerkici i njenom odrastanju. Svi žele da je izvedu na pravi put.

"Žele da je izvedu na pravi put. Ona je sada velika. Sve zna. Divno je i dobro dete. O njoj brinu Zoranovi brat i snaja" - dodao je sagovornik.

Foto: Printskrin/Youtube/Zadruga Official

Zoran Marjanović sa ćerkom Janom

 

Podsetimo, Zoran Marjanović je prvostepeno osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge pevačice Jelene. Današnjom odlukom Apelacionog suda, Marjanoviću je ukinut pritvor. Prvostepena presuda, koju je "Blic" imao uvid, detaljno je opisala zločin i kako je Zoran Marjanović napao svoju suprugu Jelenu.

Ubistvo se dogodilo 2. aprila 2016. godine, kada je Zoran Marjanović, prema sudskim nalazima, udario Jelenu u potiljak nepoznatim metalnim predmetom devet puta. Jelena je pala u kanal, udahnula vodu i preminula. Tokom celog tog vremena, njihova petogodišnja ćerkica bila je na drugoj strani nasipa, sama.

Marjanović je tada ugasio svoj telefon, koji je ponovo uključio nakon ubistva, dok je bio blizu mesta zločina. On je pozvao policiju, porodicu i prijatelje, tvrdeći da mu se supruga izgubila dok je trčala. Tragalo se za Jelenom 18 sati, a njeno telo je pronađeno nedaleko od mesta gde ju je Zoran poslednji put video.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Iva

04.10.2023 07:07

Naravno da je Zoran ubica, a saucesnici njegovi roditelji! Strasno kakva je odluka suda.Razocarenje!