MISTERIJA! MUŠKARAC KOJI JE VOLEO JELENU MARJANOVIĆ DANAS POSETIO GROB? Ispred spomenika ostavljen SUMNJIV PREDMET: Otkrivamo šta bi OVO moglo da znači (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posebnu pažnju privukao je slabo vidljivi natpis na privesku narukvice koju smo zatekli na mestu gde počiva Jelena Marijanović.

MISTERIJA! MUŠKARAC KOJI JE VOLEO JELENU MARJANOVIĆ DANAS POSETIO GROB? Ispred spomenika ostavljen SUMNJIV PREDMET: Otkrivamo šta bi OVO moglo da znači (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Ubistvo pevačice Jelene Marjanović, koja je ujedno bila i nečija žena, ćerka i majka, još uvek je pod velom misterije, s obzirom na to da je Zoran Marjanović juče napustio zidine Centralnog zatvora.

Od prvog, pa sve do današnjeg dana, Marjanović stoji iza svoje rečenice navodeći da nije kriv za monstruozno ubistvo svoje supruge. 

Tuga i sivilo i danas okružuju grob nesrećne Jelene, ostavljajući svakog prolaznika bez daha njena fotografija na sredini mermerne ploče.

Na borčanskom groblju Zbeg, ekipa Srpskog telegrafa zatekla je prizor koji otvara niz novih pitanja. Da li je Zoran već stigao da poseti grob svoje supruge, a ukoliko nije, ko je nepoznata osoba koja se danas našla ovde.

Misterija narukvice ostavljene tik ispred skulpture knjige, koja je urađena na Jeleninom grobu nije rešena.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

Posebnu pažnju privukao je slabo vidljivi natpis na privesku narukvice, gde kratko piše na engleskom jeziku: "I love you more than all the stars in the sky." (Volim te više od svih zvezda na nebu.)

Da li je Zoran Marjanović ostavio narukvicu sa priveskom ili neka druga misteriozna osoba, ostaje nepoznato. Ipak, uočljivo je da se radi o nekome ko je imao jaka osećanja prema ubijenoj pevačici. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

Pored toga, na Jeleninom grobu, zatekli smo korpu punu svežih cvetova, ali i u saksiji na spomeniku, nalazi se cveće nedavno tu ostavljeno. 

Kao što ne mogu proći neopaženo crne linije Jeleninog lica na spomen-ploči, tako ostaju zauvek ucrtane reči ispred njenog imena, baš na skulpturi knjige koja se nalazi na mestu gde počiva ne ostavljajući nikoga ravnodušnim: "Sve dok dunavske magle nisu skrile njen lik, nisam znao da ovo srce može da pusti dečiji krik. Taman smo, taman, disali isto, bila mi je svaka pora kože, ja je više grliti ne mogu, sad je na tebi da je zagrliš, Bože."

Ipak, iako smo danas zatekli praznu klupicu nasuprot njenom liku, pevačica na ovaj način ostaje u srcima bližnjih. Čuvajući je od zaborava, vidno je da neko redovno posećuje ovo mesto. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

 

Podsetimo, pevačica Jelena Marjanović, zverski je ubijena davne 2016. godine, kada je prvobitno prijavljen njen nestanak, a nakon svega 20 sati kasnije, njeno beživotno telo je pronađeno. 

Kako je tada izjavio njen suprug Zoran, ona je na nasip otišla sa njim i sa ćerkom. Nakon trčanja, trebalo je da ode prvo kući, a zatim da poseti bolesnu majku Zoricu, koja je, takođe, živela u Borči. Umesto svega toga, sutradan, 3. aprila u kanalu nedaleko od nasipa pronađeno je njeno unakaženo telo.

Zoran Marjanović optužen je za ubistvo supruge, međutim, juče se našao na slobodi, nakon što mu je ukinut pritvor. On je, podsetimo, bio pritvoren od 22. jula prošle godine, nakon što mu je, presudom Višeg suda u Beogradu, određena kazna zatvora u trajanju od 40 godina. Po svemu sudeći, jedva je čekao da dođe kući i vidi svoju ćerku Janu, a na izlasku iz zatvora dočekao ga je zagrljaj sadašnje partnerke Zorice Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading