''DA LI JE ZORANOV OTAC BIO VIŠE OD SVEKRA UBIJENOJ JELENI?'' Detektiv otkrio MRAČNE TAJNE porodice Marjanović!

Autor:

Hronika

06.10.2023

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detektiv Braca Zdravković otkrio detalje odnosa Jelene Marjanović i svekra Vladimira Marjanovića.

''DA LI JE ZORANOV OTAC BIO VIŠE OD SVEKRA UBIJENOJ JELENI?'' Detektiv otkrio MRAČNE TAJNE porodice Marjanović!

Foto: ST/Nemanja Pančić, ST/D. KADIĆ, Privatna arhiva

Detektiv Braca Zdravković analizirao je profil oca Zorana Marjanovića i svekra ubijene Jelene Krsmanović Marjanović, Vladimira Marjanovića.

Misterija porodice Marjanović godinama intrigiram javnost, pre svega njihovi međuljudski odnosi koji se ni do dan danas nisu razjasnili.

- Da li je Vladimir Marjanović bio mnogo više od svekra? - podvukao je svojevremeno detektiv Zdravković.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Jelena Marjanović

- Vladimir je bio narcis. On je u toj kući bio gospodar duša. Mislio je da svi u kući moraju da mu budu podređeni - tvrdi Zdravković.

Početkom 2016. godine stan koji su imali na Ceraku su Marjanovići prodali, a deo novca je svekar Vladimir uložio u Jeleninu karijetu, a bio je taj koji je vodio brigu o tome kako se ona oblači i šminka.

- Pošto je Jelena planirala da se vrati u estradne vode, za šta joj je bila potrebna poveća suma novca zbog promocija i reklama, odlučili su se za prodaju nekretnine. Prema navodima sagovornika Kurira bliskog porodici Marjanović, iako oni već duže od decenije žive u poklonjenoj kući u beogradskom naselju Borča do 2016. godine su zadržali stan. Pošto je Jelena imala veliku želju da se vrati na muzičku scenu, krenuli su da to realizuju - obelodanjeno je još 2016. godine.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Vladimir Marjanović

Zdravković iznosi i dalja bizarna saznanja o životu u kući Marjanovića.

- Zoran i Jelena imali su običaj da odu kod prijatelja u goste. Ukoliko bi ostali duže Vladimir je imao običaj da po deset puta zove Jelenu na telefon, a ne svog sina, to je, priznaćete u najmanju ruku čudno - navodi Zdravković i dodaje da je jedan film s početka devedesetih godina promenio karijeri Vladimira Marjanovića.

- Tada je gledao film "Ponovo mrtav" koji je potpuno promenio njegov život. Posle toga se posvetio ezoteriji i naučio da hipnotiše ljude.

Kako detektiv navodi, problem je možda nastao kada Jelenina karijera nije išla onako kako su oni zamislili, te navodi da ju je Vladimir možda  planirao i za "neki drugi posao". Inače, Marjanovićev otac je svojevremeno u emisiji ''Ćirilica'' pričao o Jeleni sve najlepše i najbolje, a onda je po Zoranovom hapšenju promenio priču i naveo da je ''imala nekoliko ljubavnika''.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zoran Marjanović

Inače, Marjanovići, prema saznanjima žive godinama u kući koju je Jeleninoj svekrvi Zorici poklonio jedan lokalni privrednik.

- Zorica je tom čoveku pomogla nešto u vezi sa problemom sa njegovim sinom, pa joj je on zauzvart poklonio kuću. Taj čovek je pričao da mu je ona pomoću bioenergije i svojih „moći“ spasla sina. Zorica je, inače, oko dvadeset godina radila u Borči u neposrednoj blizini gde sada živi. Doselili su se u to naselje sa Ceraka, dok je Jelena živela 800 metara dalje od njihove kuće.

Inače, Vladimir Marjanović preminuo je od posledica srčanog udara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading