SANDRA AFRIKA PROGOVORILA O TRUDNOĆI: Jedva čekam da postanem mama!

Autor:

Zabava

03.11.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica priznala da u bliskoj budućnosti priželjkuje da se ostvari u najlepšoj životnoj ulozi.

SANDRA AFRIKA PROGOVORILA O TRUDNOĆI: Jedva čekam da postanem mama!

Foto: Republika

Poznata pevačica Sandra Afrika nedavno je otvorila svoju dušu o poslovnom i privatnom životu, izazivajući ogromno interesovanje javnosti.Tokom intervjua, ona je otvoreno govorila o ljubavi sa poznatim muškarcima i razotkrila detalje tih odnosa.

Kada je reč o njenom trenutnom ljubavnom statusu, Sandra je izjavila da je sve veoma komplikovano. Poslednjih meseci se potpuno posvetila svom poslu i nema vremena za ljubav. Ipak, nije isključila mogućnost da se zaljubi u budućnosti i obećala je da će nas obavestiti kada se to dogodi.

- Svašta pripremam, pa između ostalog i album, to mi je oduzelo celo leto, a radim i dalje. Svaki dan sam po studijima. Radimo tekstove, tu je i Saša Lazić, nastavljamo saradnju - priča ona i otkriva kakav je njen trenutni ljubavni status.

- Komplikovano je jako. U poslednje vreme sam se posvetila dosta poslu, tako će i da ostane. Ljubav je po strani, kada bude bilo nešto vredno pomena, ja ću vas obavestiti.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sandra Afrika

Godinama unazad sedmu silu intrigira Sandrin odnos sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, a sada je otkrila u kakvim su odnosima. 

- U super smo odnosima, korektnim. Ostali smo prijatelji, tu nema mesta svađi i negativnim emocijama.

Mediji su takođe spekulisali o Sandrinom odnosu sa košarkašem Nikolom Milutinovim. Sandra je priznala da su se upoznali na nekoliko žurki gde je pevala, ali da, osim te saradnje, nisu imali dalji kontakt.

Republika

Foto: Instagram

Sandra Afrika i Vladimir Volkov

- Tačno je to da dečka poznajem, pevala sam kod njega na žurkama dva puta, jednom u Beogradu, jednom u Novom Sadu i bilo nam je predivno. Po mom mišljenju je on pravi gospodin. Osim te saradnje nismo se nikad viđali. Ne znam kako je došlo do takvih navoda, zapratili smo se na Instagramu jer se znamo duži vremenski period - govorila je Sandra, pa dodala:

- Možda bih pre izabrala fudbalera, a jedini razlog je visina košarkaša, jer sam ja jako mala (smeh). Baš kad sam pevala kod Nikole, on je stajao blizu bine onako visok, a ja i na bini niska, gledam ga, hoću nešto da mu kažem... Generalno, sportisti su okej, volim nekog ko je u sportu, i ja ceo život treniram... I da nije sportista u pitanju, pre bih odabrala višeg momka u principu, mislim da ne postoji neko ko je niži od mene (smeh).

Sandra je progovorila o navodnima da je ranije bila u drugom stanju. 

- Ne, nisam bila trudna ranije. Tada se nisam oglašavala, svako čudo tri dana dosta. Naravno da u bliskoj budućnosti priželjkujem da postanem mama, jedino mi je to polje ostalo neispunjeno, u svim ostalim segmentima sam ispunjena - poručila je za 24 sedam Sandra Afrika. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading