PRAVO LICE SANDRE AFRIKE: Osvanula slika bez šminke i filtera, ovako zapravo izgleda pevačica! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.10.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna pevačica nema problem da pozira bez šminke.

PRAVO LICE SANDRE AFRIKE: Osvanula slika bez šminke i filtera, ovako zapravo izgleda pevačica! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Sandra Afrika već godinama važi za jedno od najlepših i najatraktivnijih pevačica na estradi. Ona je tokom svoje karijere imala par estetskih korekcija na licu, ali svoj lični opis nije promenila. 

Ona na svom profilu na društvenoj mreži Instagram jako često objavljuje detalje iz svog privatnog života i nema problem da pokaže kako izgleda bez šminke i filtera. 

Republika

Foto: instagram.com/sandraafrika

Sandra Afrika Instagram

Sandra je novom objavom oduševila svoje pratioce na društvenoj mreži ad je podelila fotku sa plaže, na kojoj nije imala ni trunku šminke. 

Mnogi su konstatovali da joj lice joj izgleda besprekorno, što je prava retkost danas, a i ovoga puta njeno zgodno telo bilo je u drugom planu.

Republika

Foto: Instagram.com

Sandra Afrika Instagram

Podsetimo, pre samo nekoliko dana Sandra je u nekoliko poza na pesku pokazala svoje zgodno telo, ali je odlučila da pokaže i tuđe šake koje su ostavile otisak, što je mnoge zaintrigiralo.

"Ili je zadnjica manja nego što smo mislili, ili su ove šake ogromne! Ko ti je to uradio, Sandra", glasio je samo jedan u moru sličnih komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading