ŠTA TI JE OVO, CRNA SANDRA?! Vrele fotke naše pevačice usijale mreže - valja se po pesku, svi gledaju šta ima na OBLOJ ZADNJICI (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

03.10.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Afrika provokativnim fotografijama srušila internet!

ŠTA TI JE OVO, CRNA SANDRA?! Vrele fotke naše pevačice usijale mreže - valja se po pesku, svi gledaju šta ima na OBLOJ ZADNJICI (FOTO)

Foto: ATA Images, Instagram

Pevačica Sandra Afrika je u nedavnom intervjuu progovorila o vezi sa sadašnjim menadžerom, a nekada bivšim dečkom Mikišom, otkrivši da je spremna da stupi u brak i ostvari se u ulozi majke.

- Ništa kod mene nije bilo 100 posto, zato nikad nisam konkretno pričala o ljubavi. Sve što se dešava dešava se sa nekim razlogom, tako treba da bude. Sada sam zadovoljna na mnogim poljima. Ljubav je sada po strani, puno radim. Ali nema veze, mislim da ću i ja doživeti neku veliku ljubav. Želim da se udam i mislim da mogu da budem dobra supruga - rekla je Sandra.

Samo par dana pošto je progovorila o partnerskim odnosima, na njenom Instagram nalogu su osvanule slike iz Afrike gde je otputovala na odmor. Tačnu lokaciju nije otkrila, ali zato jeste jednu interesantnu činjenicu o kojoj su se pratioci raspisali u komentarima - šake na njenoj zadnjici su ogromne!

Sandra je u nekoliko poza na pesku pokazala svoje zgodno telo, ali i da je poput mnogih lepotica na Instagramu odlučila da pokaže i tuđe šake koje su ostavile otisak.

"Ili je zadnjica manja nego što smo mislili, ili su ove šake ogromne! Ko ti je to uradio, Sandra", glasio je samo jedan u moru sličnih komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading