VODITELJKI PINKA ISPALE GRUDI U EMISIJI: Vrelo izdanje Sanje Marinković bez BRUSA, svi gledaju u NEMIRNI dekolte (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

19.11.2023

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Marinković šokirala javnost!

VODITELJKI PINKA ISPALE GRUDI U EMISIJI: Vrelo izdanje Sanje Marinković bez BRUSA, svi gledaju u NEMIRNI dekolte (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Sanja Marinković, popularna voditeljka Pinka i jedna od najlepših žena na domaćim kanalima, uvek privlači pažnju svojim izgledom. U svojoj petoj deceniji, Sanja izgleda nestvarno dobro, a u novom izdanju autorske emisije "Magazin In", voditeljka je mnoge bacila u trans.

Naime, Marinkovićeva neretko svojim odevnim kombinacijama u emisijama oduševljava gledaoce, a nedavno je iznenadila svojom smelom roze haljinom koja je istakla njen vitak stas i zanosne obline. Međutim, kako na sebi nije imala brushalter, u jednom momentu je bilo veoma neizvesno da li će joj grudi ispasti iz haljine koja je imala veći otvor kod grudi.

I dok mnoge poznate ličnosti svoj izgled duguju plastičnim operacijama, Sanja je odlučila da se posveti mukotrpnom treniranju i zdravoj ishrani. Ona je nedavno istakla da je veoma posvećena svojoj ishrani već godinama unazad i da se trudi da vodi zdrav životni stil.

- Stvarno mislim da je važno da se neguješ, da radiš na sebi. Volim ženama da kažem da nikad nije kasno za novi početak, da li je reč o ljubavi, majčinstvu, karijeri… Mislim da je svako vreme pravo vreme - kaže Sanja i dodaje da je ishranu uspela godinama da koriguje:

- Volim pravilnu ishranu i sve manje jedem meso. Poslušala sam neke mudrije od mene, i uglavnom jedem sirovu hranu. Zapravo ne jedem ništa (smeh). Mislim da sam pre 15 godina u restoranu naručila glavno jelo, to uopšte ne radim, ne naručujem i ne jedem glavna jela, radije naručim malo startera. I nije to odricanje, ja u tome uživam, našla sam neki sistem koji mi odgovara. Treniram, ujutru ne jedem ništa, popijem samo sok, posle kafu i oko 13h prvi put unesem hranu - otkrila je voditeljka i priznala da je veliki broj namirnica potpuno izbacila iz ishrane.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sanja Marinković

- Moram da kažem da već deset, petnaest godina ne jedem žumance, jedem samo belance. Unesem tako samo protein, žumance sam skroz izbacila. I kad pravim kajganu, pravim je samo od belanaca - izjavila je ona u emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading