PROCURILE INTIMNE FOTKE NAŠEG GLUMCA SA MUŠKARCEM: Zbog gej skandala pobegao iz Srbije!

Autor:

Zabava

19.11.2023

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukradene fotografije iz kompjutera našeg glumca izazvale šok i nevericu u javnosti!

PROCURILE INTIMNE FOTKE NAŠEG GLUMCA SA MUŠKARCEM: Zbog gej skandala pobegao iz Srbije!

Foto: printscreen

Vladimir Tintor

Glumac Vladimir Tintor, rođen u Novom Sadu, osvojio je srca publike kao voditelj u popularnom dečjem programu "Fazoni i fore". Međutim, jedan skandal je umalo uništio njegovu karijeru, ali se na kraju sve okrenulo u njegovu korist.

Naime, 2008. godine je na internetu osvanula fotografija na kojoj se vidi kako Tintor ljubi muškarca, što je izazvalo veliku buru u javnosti. Glumac je tada izjavio da su fotografije ukradene sa njegovog kompjutera i da je sve to urađeno sa ciljem da ga unište. Ipak, umesto da padne u očaj, Vladimir je odlučio da se sa svime suoči hrabro i ponosno.

- Neću više moći da izađem na ulicu. Ovo je užas. Osobe koje su mi to napravile računale su na objavljivanje fotografija. Cilj im je da me unište. Nikad nikoga u životu nisam povredio da mi ovo radi. To su bolesni ljudi čiji sam ja obični projekat - rekao je Tintor tad za hrvatske medije, te dodao:

Republika

Foto: printscreen/instagram

Vladimir Tintor

- Drugi su me deklarisali kao gej, nakon fotografija koje su procurele. To je jako bezobrazno jer zadire u tuđu privatnost, a u početku mi je sve to bilo šok, a kasnije me je zabavljalo. Nisam pao u depresiju kada se sve to otkrilo - rekao je Vladimir.


Nakon ovog skandala, Tintor se preselio u Hrvatsku gde je gradio svoju karijeru u pozorištu. Ostvario je zapažene uloge u popularnim serijama kao što su "Ponos Ratkajevih", "Zakon ljubavi", "Novine" i "Kumovi". Takođe, ne propušta priliku da istakne da je gluma njegov životni poziv i da je upravo zbog pozorišta izabrao ovaj posao.

- Život je lep. I da, život je težak. Ali ga to ne čini ništa manje lepim. Da sad mogu onom Vladimiru koji se tada našao u vrtlogu očaja reći bilo šta, rekao bih mu: "Biće bolje, samo veruj! Kroz ovo očigledno moraš proći, ali proći ćeš. Samo veruj" - istakao je glumac za "Večernji list" svojevremeno.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Vladimir Tintor

Inače, u nedavnom gostovanju u Njujorku sa predstavom "Nikola Tesla - puni krug", u kojoj tumači slavnog srpskog pronalazača, Tintor je istakao da je za njega velika odgovornost što igra Teslu, jer su od njega svi mnogo očekivali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading