VRELA FOTKA TRUDNE AMIDŽIĆEVE DEVOJKE: Naprasno joj porasle GRUDI, sve snimila telefonom! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

18.11.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Naumović žari i pali i dok je u drugom stanju!

VRELA FOTKA TRUDNE AMIDŽIĆEVE DEVOJKE: Naprasno joj porasle GRUDI, sve snimila telefonom! (FOTO)

Foto: ATAImages/Antonio Ahel, Instagram.com/callmenaumi

Voditeljka Mina Naumović, trudna izabranica Ognjena Amidžića, aktivna je na društvenoj mreži Instagram i nakon što se povukla sa javne scene zbog drugog stanja, a sada je svojom poslednjeom objavom iznenadila svoje pratioce.

Naime, lepa Mina je objavila fotografiju iz automobila, na kojoj se u prvi plan ističu njene grudi, te napisala i šaljivu opasku o prednostima trudnoće, posebno se osvrnuvši na promene na svom telu.

- Ima jedna super stvar u vezi trudnoće. Zapravo, dve stvari - napisala je ona, aludirajući na grudi koje su joj naprasno porasle.

Republika

Foto: Instagram.com/callmenaumi

Mina Naumović instagram

Podsećanja radi, novoizabrana saradnica voditelja Ognjena Amidžića, mlada Mina Naumović, iznenadila je svoje pratioce objavom na Instagramu u kojoj je otkrila da je u drugom stanju. Ova vest je obradovala njene fanove, ali je istovremeno razočarala i neke koji su je voleli da gledaju u Amidžićevom TV šou programu na Pinku.

Naumovićeva je zbog trudnoće odlučila da se povuče sa posla i da se posveti odmoru i pripremama za dolazak bebe. Kako je u jednom od svojih intervjua istakla, nedostaje joj radna aktivnost, ali sada ima priliku da se posveti sebi i svom detetu. Uprkos tome, voditeljka se nije potpuno udaljila od posla, već pomaže Ognjenu u pripremi emisije dok se ne vrati na male ekrane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading