POSLEDNJE REČI ŽARKA LAUŠEVIĆA LEDE KRV U ŽILAMA: Evo kako se oprostio pred smrt!

Autor: P. R.

Zabava

16.11.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izjava pokojnog Lauša kida dušu na komade, ovako se oprostio pred smrt!

POSLEDNJE REČI ŽARKA LAUŠEVIĆA LEDE KRV U ŽILAMA: Evo kako se oprostio pred smrt!

Foto: ATA Images

Glumac Žarko Laušević preminuo je juče, 15. novembra u 63. godini, posle kratke borbe sa teškom bolešču. Vest o njegovom odlasku potresla je mnoge javne ličnosti, a posebno njegove kolege sa kojima je sarađivao i družio se godinama.

Koliko je bio zaljubljen u svoj posao govori i činjenica da se legenda našeg glumišta neposredno pred svoju smrt oprostila od svoje publike rečima koje kidaju dušu na komade.

- Živeo sam za svoje uloge - glasila je rečenica koju je pokojni Lauš rekao pre nego što nas je prerano napustio.

Republika

Foto: Tanjug/RADE PRELIĆ

Žarko Laušević umro

Podsećanja radi, Podsćenja radi, glumac Žarko Laušević boravio je danima na bolničkom lečenju, a sredinom prošlog meseca stigla je informacija da mu se stanje poprilično pogoršalo. Slavni glumac je sredinom avgusta primljen u bolnicu zbog dijagnostikovanog raka pluća, kako je pisala Republika.

Žarkova supruga Anita Laušević potvrdila je tužnu vest o njegovoj smrti, a kako se navodi, ukoliko se slože sa odlukom, glumčeva porodica će ga sahraniti u Aleji zaslužnih građana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading