GEST KOJI JE LAUŠ URADIO ZA ĆERKU NEBOJŠE GLOGOVCA KIDA DUŠU: Hvala Žarko, čovek si! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

16.11.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žarko Laušević imao je posebno mesto u njihovoj porodici!

GEST KOJI JE LAUŠ URADIO ZA ĆERKU NEBOJŠE GLOGOVCA KIDA DUŠU: Hvala Žarko, čovek si! (FOTO)

Foto: Tanjug/Zoran Žestić, ATA Images

Žarko Laušević, jedan od najpoznatijih srpskih glumaca, preminuo je juče, 15. novembra 2023. godine nakon kratke borbe sa teškom bolešću. Svojim talentom i harizmom osvojio je srca publike, ali i svih kolega. Jedan od njih bio je i Nebojša Glogovac, koji je preminuo 2018. godine, a njegova supruga, Milica Glogovac, podelila je divnu uspomenu na pokojnog Lauša.

Naime, u emotivnoj objavi na svom Instagram profilu, Milica je objavila sliku novčanice od dva dolara na kojoj je napisana poruka za njihovu ćerku Sunčicu.

- Sunčici za sreću, Lauš - glasila je posveta našeg glumca upućena ćerki Nebojše Glogovca i Milice.

Republika

Foto: pritnscreen

Žarko Laušević

- Da se zna. Nije on kovertu jednom slao za Sunčicu. Ali ovog puta je izvirila i jedna nesvakidašnja. Dolara dva, papir redak, sa posvetom. Od retkog zbog retkog. Volela bih da sam vas mogla videti tada, na tom njujorškom doku... Derana dva sredovečna. Nije se slutilo šta biva šest meseci, pa šest godina kasnije. Ali šta je vas, pa bilo briga. Živeli mimo sveta, u svetlost otišli. Hvala Žarko, čovek si - napisala je Milica Glogovac u emotivnoj objavi.

Podsetimo, Žarko Laušević je nakon Glogovčeve smrti napisao dirljivo oproštajno pismo.

- Dragi Glogi, čitam tvoju poruku od pre neki dan: "Znam da će biti dobro… Pričaćemo… Samo malo da prođe ovo ludilo… Što kažu, Srbi pamte do četvrtka, tako da se čujemo za vikend, a do tada, evo ti par viceva…" Jesenas smo, čekajući prevoz na aerodromu u Bostonu, pravili planove da nešto radimo zajedno. Rekao si: "Radićemo sigurno ili ovde ili tamo". Onda ti je stigla poruka i poskočio si kao malo dete: "Dobio sam nagradu u Londonu!" Bila je to nagrada za najboljeg glumca prestižnog evropskog festivala - napisao je Laušević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading