ČITULJA ZA LAUŠA SEČE POPUT ŽILETA: Poslednja poruka za pokojnog glumca slama srca! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

16.11.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojni prijatelji i kolege opraštaju se od preminulog legendarnog glumca Žarka Lauševića!

ČITULJA ZA LAUŠA SEČE POPUT ŽILETA: Poslednja poruka za pokojnog glumca slama srca! (FOTO)

Foto: youtube/printscreen/Serbian Television USA

Glumac Žarko Laušević preminuo je juče u 63. godini života, posle kratke borbe sa teškom bolešču, potvrdila je njegova porodica, a danas je u domaćim medijima osvanula i čitulja za pokojnu legendu domaćeg glumišta.

Naime, bivši direktor EPS-a Milorad Mića Grčić oprostio se od svog prijatelja emotivnog porukom

Republika

Foto: printscreen

Žarko Laušević čitulja

- Poslednji pozdrav Žarku Lauševiću! Blago onom ko dovijeka živi, imao se rašta i roditi! Neka ti ime večno i laka ti zemlja bila, prijatelju - istakao je Grčić, citirajući stihove Petra Petrovića Njegoša.

Podsćenja radi, glumac Žarko Laušević boravio je danima na bolničkom lečenju, a sredinom prošlog meseca stigla je informacija da mu se stanje poprilično pogoršalo. Slavni glumac je sredinom avgusta primljen u bolnicu zbog dijagnostikovanog raka pluća, kako je pisala Republika.

Republika

Foto: E-stock

Žarko Laušević umro

On je pre hospitalizacije završio snimanje filma "Ruski konzul", dok mu je za seriju "Kalkanski krugovi" ostalo nekoliko snimajućih scena. Uprkos bolesti, hteo je da nastavi snimanje serije.

Uprkos bolesti, Laušević ne odustaje od snimanja. On po svaku cenu insistira da nastavi da radi. Ne želi da se preda, već daje sve od sebe da pobedi bolest - pričao je za naš portal dobro obavešten izvor prošlog meseca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading