LAUŠEVIĆ POSLEDNJE DANE ŽELEO DA PROVEDE U SVOJOJ KUĆI: Porodica do zadnjeg dana polagala nade da će se glumac IZVUĆI!

Autor:

Zabava

15.11.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako saznajemo, legendarni glumac hteo je da bude u svom domu, ali je porodica verovala da će mu biti bolje ako lečenje nastavi u bolnici.

LAUŠEVIĆ POSLEDNJE DANE ŽELEO DA PROVEDE U SVOJOJ KUĆI: Porodica do zadnjeg dana polagala nade da će se glumac IZVUĆI!

Foto: ATA Images

Legendarni glumac Žarko Laušević preminuo je danas 15. novembra od raka pluća, što je tužna vest koja je odjeknula u gotovo svim medijima širom regiona.

Kako saznajemo, Žarko je imao veliku Želju da poslednje dane provede u svojoj kući. On je više puta izrazio želju, ali je porodica smatrala da je pametnije i ispravnije da se njegovo lečenje nastavi u bolnici jer su sve nade polagali da situacija može da se popravi i da će se naći rešenje koje će popraviti njegovo zdravstveno stanje. 

Republika

Foto: youtube/printscreen/Cmc Nadlanu

Žarko Laušević

Sestra Lauševićeve supruge Anite je ispričala kako su izgledali poslednji dani čuvenog glumca, koji nije uspeo da se izbori protiv opake bolesti.

- Istina je, preminuo je. Ja sada idem kod Anite. Preminuo je danas oko 12 časova. Ležao je u bolnici "KBC Bezanijska kosa". Bio je loše i na kraju eto, nije uspeo da se izbori. Anita je dobro, dobro je ovo podnela, svaka joj čast. Valjda joj je lakše kada vidi dete, ne znam. Ćerka je sa njom, a ja sada idem gore. Svima nam je žao. Izvinite, ali ne želim i ne mogu da pričam više - rekla je za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading