PAS LOLA MISLI DA JE KRAVA: Doživela je krizu identiteta, veruje da zbog OVOGA pripada drugoj vrsti - uverite se i sami (FOTO/VIDEO)

Autor:

Lifestyle

17.11.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istina, po jednom su baš slični.

PAS LOLA MISLI DA JE KRAVA:  Doživela je krizu identiteta, veruje da zbog OVOGA pripada drugoj vrsti - uverite se i sami (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/shaneesemcl

Pas Lola misli da je krava

Pas Lola danas će vam ulepšati dan. Mnogi kažu nije važno kakvi se rodimo, ako poprimimo sve ono najgore tokom odrastanja. Da li isto važi i za životinje? Pas Lola nije prihvatila ništa loše, već samo misli da je zbog svog izgleda krava. Naime, njena vlasnica objavila je jedan video na TikTok - u i nasmejala mnoge. 

Pas Lola u tom momentu se nalazila na livadi među kravama. Nju doziva vlasnica, ali ona se ne obazire i ostaje tu gde jeste.

Zbog čega to misli, nije baš najjasnije prikazano, ali je činjenica da se to njenoj vlasnici ne dopada. Ona se obično iskrade i ode na livadu da se druži sa "svojom vrstom", a onda je vlasnica svuda traži. Očigledno Lola nije previše zabrinuta, njoj je bitno da se druži i to joj prija. 

Foto: TikTok/shaneesemcl

Pas Lola sa kravama

Video koji je osvanuo na pomenutoj društvenoj mreži oduševio je sve korisnike iste. Komentari su se samo nizali, a ni veliki broj pregleda nije izostao. 

"Lola ne zna o kome pričaš, ali sigurno ne o njoj", "Sigurno misli da li je sigurna, isto izgledamo", "Ovo više nije faza, ovo je zauvek", "Ovo je vrh", "Znaju li krave da Lola nije krava?", "Skoro se nisam ovako ismejala", "Prelepa Lola", pisali su oduševljeni ljudi ispod videa Lole i krava.

@shaneesemcl

Anyone else have this problem 🤔🐄 ♬ original sound - Shaneese McLoughlin

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading