OD CRKVE JE NAPRAVILA KUĆU: Kada se uselila svi su govorili da je LUDA, sada joj se DIVE (VIDEO)

Autor: M.O.

Lifestyle

14.11.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njena zamisao se pretvorila u delo.

OD CRKVE JE NAPRAVILA KUĆU: Kada se uselila svi su govorili da je LUDA, sada joj se DIVE (VIDEO)

Foto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ

Žena se poklanja ikoni

Na popularnoj društvenoj mreži Tik Toku pojavio se jedan video koji je izazvao veliku pažnju javnosti. Reč je o neobičnom domu koji je Amerikanka Samanta Stolc pretvorila u svoje životno utočište. U pitanju je stara crkva iz 1842. godine koja je renovirana i prilagođena savremenom stanovanju.

Samanta je u svom videu pokazala neverovatan rezultat svog rada koji je oduševio mnoge. Sačuvavši stari duh i šarm crkve, ona je uspela da joj doda moderne detalje koji su je učinili jedinstvenim domom. Jedan od najupečatljivijih detalja su stara crkvena vrata koja propuštaju svetlost i stvaraju posebnu atmosferu u njenom domu.

 

 


Kuhinja otvorenog tipa, smeštena u istom prostoru sa dnevnim boravkom, odiše modernošću i funkcionalnošću. Plavi kauč i povišeni krevet na platformi dodatno doprinose posebnom dizajnu prostora. Za pristup spratu sa kojeg se pruža pogled na renovirani prostor, koristi se spiralno stepenište.

Samanta je u svom videu pokazala i nekoliko unutrašnjih detalja koji su privukli pažnju. Osim modernog nameštaja i dekoracije, u svom domu je zadržala i neke stare elemente, poput drvenih stubova i prozora. Ova kombinacija starih i novih detalja daje posebnu draž njenom domu.

Snimak transformacije crkve u dom oduševio je sve pratioce na Tik Toku, koji su počeli da komentarišu prizor. Među komentarima se mogu naći reči hvale za Samantin stil i ideju, ali i pitanja za više detalja. Ovaj neobičan dom svakako je privukao veliku pažnju javnosti i postao inspiracija za mnoge.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading