ZA NOĆ VEŠTICA JE POKUŠALA DA MASKIRA SVOJE BLIZANCE U MUMIJE: Nije joj pošlo za rukom, jer liče na NEŠTO što ni u najluđim snovima nije želela! (VIDEO)

Autor: M.O.

Lifestyle

30.10.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova majka je mnoge nasmejala.

ZA NOĆ VEŠTICA JE POKUŠALA DA MASKIRA SVOJE BLIZANCE U MUMIJE: Nije joj pošlo za rukom, jer liče na NEŠTO što ni u najluđim snovima nije želela! (VIDEO)

Foto: TikTok/printscreen

Jedna mama je htela da svoje bebe blizance obuče kao mumije za "Noć veštica", međutim nije ispalo onako kako je očekivala. 

Umesto mumija, bebe su izgledale poput "tampona".

Ovaj neuspeli kostim mnogi su komentarisali. Iako je snimak objavljan prošle godine, i dalje je među viralnim kada uđete na hešteg (Noć veštica).

Kostimi su bili napravljeni od zavoja koji umrljanih lažnom krvlju. Na kraju nisu izgledali kako je majka naumila, ali je bilo sve beskrajno simpatično. 

 

@jessicajovel it did not turn out as we expected 😭 i was terrified #halloween #throwback #twins#greenscreen ♬ original sound - jonahpedro

 

- Mali tamponi! Tako slatko.

- Čim sam ih ugledao, pomislio sam na tampone.

- Pa ja nikada ni nisam video krvave mumije, mislim da si tu napravila grešku - glasili su samo neki od komenara.

Ne morate previše da eksperimetišete sa kostimima. Iako je zabavnije napraviti svoj, nekada je jednostavnije kupiti onaj koji je dobro osmišljen i skratiti muke. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading