"MRZIM DA BUDEM MAJKA": Žena tvrdi da joj nije bilo suđeno da rodi dete sa AUTIZMOM, želi da se samo SEBI posveti (VIDEO)

Autor: M.O.

Lifestyle

30.10.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ju je iskrenost skupo koštala?

"MRZIM DA BUDEM MAJKA": Žena tvrdi da joj nije bilo suđeno da rodi dete sa AUTIZMOM, želi da se samo SEBI posveti (VIDEO)

Foto: tiktok/pritnscreen

Roditeljstvo je veoma izazovno, a jedna žena je javno priznala da apsolutno mrzi da bude majka. Ona otvoreno izaziva gađenje prema majčinstvu. 

I dok su mnogi zbunjeni i ogorčeni, nazivajući je "toksičnom", "patetičnom" i "odvratnom", postoje i oni koji se dive njenoj iskrenosti. 

- Ponekad mrzim da budem majka. Mislim da je to "ponekad" većina vremena - glasio je jedan komentar. 

- Želim da budem sebična, želim da stavim sebe na prvo mesto, želim da stavim svoje mentalno zdravlje na prvo mesto - pisalo je u opisu jednom snimka. 

- Nije mi bilo suđeno da budem mama, posebno ne detetu sa posebnim potrebama - navela je ova žena koja ima dete sa poremećajem iz spektra autizma. 

 

 

Ona se na svom TikTok profilu žalila na celokupno roditeljstvo. Istakla je da je njen sin često ostavlja bez sna i nesposobnom za normalan život. 

- Moji problemi sa besom su poput tempirane bombe. Sve to držim dok više ne "puknem" - navela je ona.

Dodala je, takođe, da kao samohrana majka nema nikakvu podršku i da su terapije za autističnu decu skupe. 

Komentari su podeljeni, iako je više onih loših.

- Tužan i odvratan stav i perspektiva o tome kako gledate na svoje dete. Odreci ga se onda - glasio je jedan komentar. 

- Ovo je odvratno. To su žene koje umiru same u oronulim staračkim domovima bez ikoga. Prestani ovako da govoriš o svom detetu - dodao je drugi. 

Postoje i majke koje su je razumele i podržale. Zahvalile su joj što im je dala uvid u to kako nisu jedine koje se tako osećaju. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading