POJELA ĐEVREK PRED POROĐAJ I SAMO ŠTO JOJ NISU UZELI BEBU: Ova majka sada UPOZORAVA šta nikako ne smete da radite (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

09.11.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prenela je svoje iskustvo koje je sve ostavilo u čudu.

POJELA ĐEVREK PRED POROĐAJ I SAMO ŠTO JOJ NISU UZELI BEBU: Ova majka sada UPOZORAVA šta nikako ne smete da radite (FOTO/VIDEO)

Foto: tiktok/printscreen/caitlynmariericci

Kejtlin Mari Riči objasnila je u jednom videu na TikTok - u šta se dogodilo njenom suprugu i njoj samo zato što je pojela đevrek. Ona se porodila 2. oktobra, ali nije sve išlo baš onako kako su zamislili. Celu priču podelila je na društvenoj mreži TikTok i zaprepastila sve one koji su ovo čuli.

Otišla je na zakazan datum u bolnicu. Pre samog porođaja morala je da uradi neke rutinske preglede, ali i test na drogu što se u Nju Džersiju, gde se porađala, smatra delom procedure. Nije se ničega plašila i smatrala je da je to samo procedura.

- Nisam se brinula - rekla je ova mama.

Potom su stigli rezultati koji su pokazali da je pozitivna na opoide.

- Pomislila sam opoide, nema šanse? Da li ste možda pogrešili - dodaje ona.

Foto: tiktok/printscreen/caitlynmariericci

Zbog pojedenog đevreka želeli su da joj oduzmu dete

Tada je medicinska sestra pitala da li je možda jela nešto sa makom. Njen suprug i ona prisetili su se da su doručkovali đevreke sa makom. Doktor je kasnije shvatio da je mak učinio da test bude lažno pozitivan. Ipak, procedura je morala da se završi do kraja.

Bolnica je ipak morala da ovaj slučaj prijavi službi za zaštitu dece. Oni su došli u bolnicu, a potom je Kejtlin morala da ponovi test u prisustvu zaposlenih službe. Test je bio negativan. Radila je još jedan nakon porođaja, koji je takođe bio negativan. Ipak, tu nije sve gotovo.

Oni su išli kod njih kući da sve pregledaju, proverili su u kakvim uslovima žive i da li možda ima lekova u kući.

Kada je izašla iz bolnice, odlučila je da svima ispriča svoje iskustvo kako bi upozorila sve trudnice na ono što je moguće da se dogodi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading