JOŠ JEDNA TRAGEDIJA U PORODICI NJEGOMIR: Merimina ćerka obavestila o SMRTNOM SLUČAJU, potresne vesti (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

09.11.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubica Njegomir, ćerka pokojne pevačice, objavila je tužne vesti!

JOŠ JEDNA TRAGEDIJA U PORODICI NJEGOMIR: Merimina ćerka obavestila o SMRTNOM SLUČAJU, potresne vesti (VIDEO)

Foto: printscreen

Merima Njegomir

Pevačica Merima Njegomir bi danas proslavila svoj sedamdeseti rođendan. Nažalost, umesto slavlja, danas se obeležava njen dan rođenja u tuzi i žalosti. Naime, legenda izvorne muzike je preminula 20. novembra 2021. godine i sahranjena je u Aleji zaslužnih građana u Beogradu, a njenu porodicu je sada zadesila još jedna smrt.

Naime, Merimina ćerka Ljubica se oglasila na društvenoj mreži Instagram i podelila dirljiv video u kome je sa emotivnim rečima opisala svoju majku, međutim, ono što je posebno potreslo porodicu Njegomir je da je upravo na dan rođendana pokojne pevačice, sahranjena i njena snajka Milica, žena Meriminog rođenog brata.

- Danas je 9.11. Danas je rođendan moje mame. Danas bi pravili veliku žurku. Danas bi napunila 70. godina. Beskrajno majčice moja. Danas smo sahranili moju ujnu Milicu, ženu mog ujaka. Maminog rođenog brata. Kažu sve je to deo života - napisala je Ljubica ispod videa.

 

 


Podsećenja radi, Merima Njegomir je bila jedna od najpoznatijih pevačica narodne muzike u Srbiji, ali i šire. Rođena je 9. novembra 1951. godine u Beogradu i od malena je pokazivala talenat za pevanje. Karijeru je započela još kao tinejdžerka, a svojom harizmom i glasom osvojila je srca publike širom regiona. Njene pesme i dalje se rado slušaju, a ona će zauvek ostati u sećanju kao jedna od najvećih zvezda narodne muzike.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading