REČI MILANA MARIĆA KIDAJU DUŠU! Glumio je u seriji rađenoj po Lauševoj knjizi, POTRESNIM PISMOM se oprostio od slavnog glumca!

Autor:

Zabava

15.11.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi glumac slomljen zbog smrti Žarka Lauševića!

REČI MILANA MARIĆA KIDAJU DUŠU! Glumio je u seriji rađenoj po Lauševoj knjizi, POTRESNIM PISMOM se oprostio od slavnog glumca!

Foto: ATAImages

Od slavnog glumca Žarka Lauševića oprostile su se brojne kolege i poznate ličnosti, među kojima je i mladi Milan Marić. Marić je igrao u seriji "Pad", nastaloj po motivima Lauševićeve knjige.

Republika

Foto: Printskrin/SuperstarTV

Milan Marić u seriji "Pad"

- Žare,

Ne znam kako se ovo radi, nikada nisam pisao ovako nešto. A je*i ga, i teško mi je. Da li bi prvo trebalo da ti se zahvalim? Da napišem: “Hvala ti što si bio takav glumac”? Moram prvo da napišem glumac jer sam te zapravo tako upoznao. Kroz uloge. Upoznao kroz uloge?! Kako to naivno zvuči, ali znaš na šta mislim.

Možda bi ipak trebalo da napišem: “Hvala ti što si bio takav kolega”. To zvuči prisnije i intimnije, a i zaista jeste. Morao bih onda obavezno da dodam da si bio divan kolega, pun strpljenja, saveta i razumevanja za nas “balavce”. A to sve znaš, to sam ti sve već rekao. I nisam jedini.

Republika

Foto: youtube/printscreen/Serbian Television USA

Žarko Laušević

A ako bih napisao samo “Žare, hvala ti”, to bi onda značilo da se opraštam od tebe i kao glumca i kao kolege, ali i onoga što smo izgradili ti i ja van filmskog seta. A o tome mi je zapravo najteže da pišem.

Probaću.

Hvala ti za poverenje.

Hvala ti za osmehe.

Hvala ti za vreme.

Hvala ti za podršku.

Hvala ti za lekcije.

Hvala ti za nežnost.

I hvala ti za prijateljstvo.

Možda je rođenje svakog čoveka njegov najveći uspon, sve ostalo je pad.

Tvoj Mare - stoji u izjavi MIlana Marića povodom smrti Žarka Lauševića.

 

 

Podsetimo, vest o smrti slavnog glumca saopštila je njegova supruga Anita u ime porodice.

- Obaveštavamo javnost da je danas 15.11.2023. godine u 63. godini života, posle kraće i teške bolesti, preminuo naš suprug i otac Žarko Laušević. O datumu i mestu sahrane javnost će biti blagovremeno obaveštena. U ime porodice Anita Laušević - stoji u saopštenju ožalošćene porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading