"BIO MI JE KAO SIN, DRUG I BRAT": Petar Božović ljubio ruku Žarka Lauševića, a ovako je govorio pre njegove SMRTI!

Autor:

Zabava

15.11.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reči Petra Božovića o pokojnom Žarku Lauševiću i dalje odjekuju!

"BIO MI JE KAO SIN, DRUG I BRAT": Petar Božović ljubio ruku Žarka Lauševića, a ovako je govorio pre njegove SMRTI!

Foto: ST/Dragan Kadić/Nemanja Pančić

Slavni glumac Žarko Laušević preminuo je danas, u 63. godini, nakon kraće i teške bolesti. Javnost je u ime porodice obavestila Anita Laušević, njegova supruga. Poslednje javno pojavljivanje imao je na premijer filma "Heroji Halijarda", gde je bio vidno isrcpljen. Glumac je nagrađen aplauzom, a kolega Petar Božović mu je poljubio ruku.

Republika

Foto: ATAImages

Petar Božović ljubi ruku Žarka Lauševića

Zbog svog neospornog talenta, nisu ga cenili samo gledaoci, već i kolege. Jedan od njih je bio i glumac Petar Božović, koji je pre više od decenije emotivnim rečima govorio o kolegi, koji je tada živeo u Americi.

- Od Niša gde sam primio tu svoju nagradu i bio okužen pažnjom kolega i publike koje je deo tog celokupnog pozorišta, nisam mogao a da se ne setim jednog sjajnog čoveka, koji je nekada bio dečko, a sada čovek. Bio mi je kao sin, drugar i brat. Svojom nesrećom sam sebe, sve ostale, pa i nas je ostavio. Nema ga, otišao je u Ameriku. Voleo bih da se vrati pod okolnostima koji mu garantuju bezbednost i da se ponovo vrati svom poslu na najbolji način, kako bi on to u svojim zrelim godinama mogao - rekao je svojevremeno Božović.

Republika

Foto: Tanjug/RADE PRELIĆ

Žarko Laušević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading