ŠOK U KUPU: Pukla petarda - fenjeraš deklasirao lidera šampionata na njegovom terenu! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.11.2023

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Senzacija na Bulbulderu.

ŠOK U KUPU: Pukla petarda - fenjeraš deklasirao lidera šampionata na njegovom terenu! (VIDEO)

Foto: FK Brodarac

Potpuni šok priredili su fudbaleri Zvezdare svojim navijačima u četvrtfinalu nacionalnog kup takmičenja koje se igra na teritoriji grada Beograda.

 

Nedavni žreb je odlučio da se u borbi za polufinale Kupa FS Beograda nađu ekipe Zvezdare, aktuelnog lidera ovosezonske beogradske grupe srpskoligaškog karavana i Brodarca koji suvereno drži fenjerašku poziciju sa svega dva trijumfa u 14 odigranih prvenstvenih mečeva.

Verovatno je radni dan, ali i sam termin odigravanja meča (13 časova) uzrokovao da se na stadionu u Ulici Ljubice Luković nađe svega pedesetak ljubitelja fudbala, ali zasigurno niko od njih nije očekivao da će navedeni duel imati ovakav ishod.

Sve je počelo u 15. minutu kada je sjajno dodavanje iskoristio Jovan Bradić i mreža Nikole Borjana se zatresla. Samo dva minuta kasnije novi šok za domaćina. Novom dupinskom loptom Novobeograđani su uhvatili na spavanju defanzivce Zvezdare i Jovan Milosavljević sa ivice kaznenog prostora duplira prednost.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK BRODARAC (@fkbrodarac)

 

U 22. minutu viđena je nepažnja gostujuće odbrane i Andrej Vlaisavljević je zatresao sopstvenu mrežu vrativši nadu velikom favoritu da može doći do rezultatskog preokreta.

Međutim, u nastavku susreta na terenu je postojala samo ekipa Brodarca. Novu kardinalnu grešku domaće odbrane i kratko vraćanje lopte Borjanu, koristi još jednom Milosavljević. Igrao se 63. minut meča.

"Tačku na i" i pobedu gostiju stavili su rezervisti Veljko Ilić i Mladen Tričković golovima u 75. i 82. minutu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK BRODARAC (@fkbrodarac)

 

- Kup FS Beograda, četvrtfinale:

Zvezdara (Beograd) - Brodarac (Novi Beograd) 1:5 (1:2)

Strelci: A. Vlaisavljević (a.g.) 22`; J. Bradić 15`, J. Milosavljević 17`, 63`, V. Ilić 75`, M. Tričković 82`

Stadion: FK Zvezdara

Gledalaca: 50

Sudija: Marko Karanović (Beograd)

Žuti kartoni: P. Grbović, L. Stanojević (Zvezdara); P. Mitrović, A. Zečević (Brodarac)

Zvezdara (Beograd): Borjan, Janković, Radović, Avramovski (Grbović), Stanojević (Vukašinović), Rančić, Perić (Nišavić), Dragojlović (Kuzmanović), Šević (Cvetković), Daničić, Jakovljević.

Brodarac (Novi Beograd): Ganić, Vlaisavljević, Milivojević, Bašanović, Đokić, Čolović, Stevanović (Ilić), Mitrović (Tričković), Zečević (Popović), Milosavljević (Mirković), Bradić (Bertoloti).

Trijumf u kup takmičenju mogao bi biti i prekretnica u sezoni kada je u pitaju ekipa Brodarca koju predstojećeg vikenda očekuje novobeogradski derbi sa Studentskim gradom.

Sa druge strane, lider šampionata ekipa Zvezdare okreće se samo prvenstvenim obavezama, a u nedelju 19. novembra očekuje ih veliki derbi protiv ekipe Zemuna kada će biti i poznat jesenji šampion beogradske grupe srpskoligaškog karavana.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading