USLEDIĆE PROMENE NA SVIM NIVOIMA: U Zvezdanu okreću novi list - jačaju se sve klupske strukture!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.11.2023

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promene su usledile i pre kraja prvog dela šampionata.

USLEDIĆE PROMENE NA SVIM NIVOIMA: U Zvezdanu okreću novi list - jačaju se sve klupske strukture!

Foto: FK Kosovo Zvezdan

Fudbaleri Kosova iz Zvezdana se ne mogu pohvaliti zabeleženim rezultatima u jesenjem delu sezone u okviru Zaječarske okružne lige.

 

Tokom prethodnih 12 prvenstvenih mečeva, sportski kolektiv iz Zvezdana zabeležio je sedan trijum, tri remija i osam poraza, tako da sa svega pet osvojenih bodova zauzima 14. poziciju na tabeli okružnog takmičenja.

Prethodnog vikenda ekipa je poražena u duelu protiv Radničkog 1946 iz Lubnice i na kon susreta dosadašnji trener Ivan Stanojević je podneo neopozivu ostavku, a dogovoreno je da će ekipu sa klupe u preostala dva susreta predvoditi predsednik kluba Milan Mirković.

Istovremeno, kako se saznaje agilno rukovodstvo ekipe Kosova iz Zvezdana predvođeno predsednikom Mirkovićem, već je dogovorilo i nekolicinu transfera za predstojeći zimski prelazni rok. Za sada je poznato da će dres kluba iz Zvezdana u prolećnom delu sezone nositi Filip Tomić i Aleksandar Trifunov koji predstavljaju doboro poznata lica kada je u pitanju zaječarski fudbal.

Foto: FK Kosovo Zvezdan

U Zvezdanu se nadaju da će vreme radosti tek doći

 

Istovremeno, klub će se zahvaliti i nekolicini prvotimaca koji nisu opravdali očekivanja koje je klub od njih imao.

Takođe, dogovoren je i dolazak novog šefa stručnog štaba. Rukovodstvo Kosova iz Zvezdana za sada nije želelo da obelodani ime novog trenera. Zna se samo da je reč o iskusnom stručnjaku, nekadašnjem predsedniku FSZO od kojeg se očekuje da znatno unapredi igru ekipe i doprinese boljim ostvarenjima u nastavku šampionata.

Uz sve navedeno predsednik Mirković je posebno istakao da je ekia Kosova iz Zvezdana finansijski stabilan klub koji svoje obaveze izmiruje na vreme, što ranijih godina nije bio slučaj.

Kada je reč o finišu takmičenja, Kosovo će narednog vikenda gostovati u Zaječaru ekipi OFK 019, da bi u psolednjoj takmičarskoj utakmici u 2023. godini dočekali Hajduk iz Rujevice.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading