ŠOK NA "BOMBONJERI": Nemanja Marković makazicama zaustavio domaćina na putu ka šampionskoj tituli! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.11.2023

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi je okončan podelom bodova.

ŠOK NA "BOMBONJERI": Nemanja Marković makazicama zaustavio domaćina na putu ka šampionskoj tituli! (VIDEO)

Foto: FK Pukovac

U okviru pretposlednje 14. runde Zone Centar, prethodnog vikenda odigran je derbi susret u Gornjem Matejevcu gde je domaća ekipa Jedinstva dočekala Pukovac.

 

Na iznenađenje prisutnih ljubitelja fudbala na popularnoj "Bombonjeri", gosti iz Pukovca su od samog starta zagospodarili terenom i slobodno se može reći da su bili bolji rival, ali je do rezultatske prednosti stigao domaćin nakon udarca sa ugla.

Minimalnom prednošću domaćina se i otišlo na odmor.

U nastavku meča gosti stvaraju šanse, ali prosto lopta nije htela u gol domaćina čina se odbrana povijala pred naletima fudbalera Pukovca. 

Uoči izjednačujućeg pogotka domaći sastav je uzdrmao prečku, a zatim je usledila jedna precizna dubinska lopta koju je makazicama okončao Nemanja Marković. Pogodak za TV špice, ali i gol kojim domaća ekipa može ostati bez borbe za plasman u viši rang, istočnu grupu srpskoligaškog karavana.

 

 

- Zona Centar, 14. kolo:

Jedinstvo (Gornji Matejevac) - Pukovac (Pukovac) 1:1 (1:0)

Stadion: "Bombonjera", Gornji Matejevac

Nakon osvajanja boda na teškom gostovanju, ekipa Pukovca je stigla do skora od šest pobeda, četiri remija i isto toliko poraza i u ovom momentu zauzima sedmu poziciju na tabeli, dok je Jedinstvo i dalje drugoplasirano, ali kolo pre kraja prvog dela šampionata zaostaju šest bodova za liderom, ekipom OFK Brzog Broda.

Foto: FK Pukovac

Pukovac se sa teškog gostovanja vraća kući sa velikim bodom u džepu

 

U poslednjoj takmičarskoj rundi kada je 2023. godina u pitanju, Pukovac će dočekati ekipu Orljana, dok će Jedinstvo u Žitkovcu protiv Morave tražiti neophodne bodove u borbi za vrh tabele.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading