NIKAD VIĐENA LAUŠEVA FOTOGRAFIJA: Prizor koji tera suze na oči, ovo je DOKAZ koliko je bio voljen! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

16.11.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žarko Laušević bio je omiljen u svakom društvu!

NIKAD VIĐENA LAUŠEVA FOTOGRAFIJA: Prizor koji tera suze na oči, ovo je DOKAZ koliko je bio voljen! (FOTO)

Foto: Tanjug

Žarko Laušević

Srpska glumačka scena je ostala bez još jedne velike zvezde kada je 15. novembra, slavni glumac i omiljeni kolega, Žarko Laušević, preminuo u 63. godini života posle kraće i teške bolesti. Vest o njegovom odlasku potresla je mnoge javne ličnosti, a posebno njegove kolege sa kojima je sarađivao i družio se godinama.

Naime, jedna od njegovih najbližih prijatelja i koleginica, glumica Milena Vasić, oprostila se od Žarka na veoma emotivan način. Ona je, naime, na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila nikad viđenu fotografiju na kojoj se vidi kako se ona i Žarko zajedno smeju sa kolegama Vesnom Trivalić, Petrom Benčinom i Milanom Marićem. , te je očigledno koliko je Lauš bio omiljen u društvu.

Republika

Foto: instagram.com/milenavasicofficial

Milena Vasić instagram Žarko Laušević

- Počivaj u miru - glasile su poslednje reči glumice upućene svom dragom prijatelju uz emotikon srca, te pokazala koliko će joj nedostajati Žarko i koliko ga je volela.

Podsećanja radi, Žarkova supruga Anita Laušević potvrdila je tužnu vest o njegovoj smrti, a kako se navodi, ukoliko se slože sa odlukom, glumčeva porodica će ga sahraniti u Aleji zaslužnih građana.


Osim što je bio uspešan glumac, Žarko Laušević je bio i veliki čovek koji je svojim talentom osvojio srca miliona ljudi. Njegov odlazak je veliki gubitak za srpsku kulturu i umetnost, ali će njegovo delo zauvek ostati i živeti kroz njegove uloge i uspomene koje su ostavile neizbrisiv trag.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading